Η Μύκονος τελευταίος σταθμός του «The hotel Design Workshop» στην Ελλάδα

Η Μύκονος τελευταίος σταθμός του «The hotel Design Workshop» στην Ελλάδα

 

Το 'The Hotel Design Workshop' ολοκληρώνεται στη Μύκονο την Πέμπτη 10 Μαΐου, δίνοντας μια νέα διάσταση στα ξενοδοχεία του παγκόσμιου προορισμού-ορόσημο για πολυτελείς διακοπές.

Με τελευταίο προορισμό τη Μύκονο, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, ολοκληρώνεται το "The Hotel Design Workshop" του 100% Hotel Show.
 
Την Πέμπτη 10 Μαΐου, οι ομιλητές του "The Hotel Design Workshop" αναμένεται να δώσουν μια άλλη διάσταση στα ξενοδοχεία της περιοχής, αφού θα εισάγουν δυναμικά την έννοια του ενισχυμένου Ξενοδοχειακού Concept αλλά και της διασύνδεσής του με το Design και το Place Identity του κάθε καταλύματος.
 
Στόχος είναι τα ξενοδοχεία της περιοχής να αφομοιώσουν πρώτα τη διεθνή τάση της ενισχυμένης ξενοδοχειακής ταυτότητας και να δώσουν για άλλη μια φορά το στίγμα στην παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά.
 
Οι ξενοδόχοι του νησιού θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις σχετικά με την ενίσχυση της γαστρονομικής ταυτότητας των καταλυμάτων, ενώ κατά τη διάρκεια του Workshop θα παρουσιαστούν και μια σειρά από πρακτικές για τη διασύνδεση του Concept με τις πωλήσεις, τόσο στα απευθείας online κανάλια όσο και μέσα στα ίδια τα καταλύματα.