Φρατζέσκος Βιγλιάρης για τα κοντέινερ: Είναι ντροπή! Το φαινόμενο αυτό έχει αρχίσει να γενικεύεται

Φρατζέσκος Βιγλιάρης για τα κοντέινερ: Είναι ντροπή! Το φαινόμενο αυτό έχει αρχίσει να γενικεύεται

 

 

Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί η μεταφορά και η τοποθέτηση κοντέινερ στο νησί. Το πρόβλημα εντείνεται τα τελευταία χρόνια με την έλλειψη στέγασης και ο προβληματισμός είναι μεγάλος για την εξέλιξη αυτή. Αν και όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Κουκάς έχει στείλει προ διμήνου επιστολή για το θέμα στις αρμόδιες αρχές η κατάσταση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ενόψει καλοκαιριού, επιδεινώνεται.

Το θέμα των κοντέινερ στο νησί έφερε σε προ ημερησίας συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Απριλίου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Φρατζέσκος Βιγλιάρης, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα «Είναι ντροπή πλέον, το φαινόμενο αυτό έχει αρχίσει να γενικεύεται λόγω της έλλειψης δωματίων, όχι μόνο στους δημόσιους αλλά και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Θα τύχει να έχουμε 5αστερα ξενοδοχεία και από πίσω να έχουμε κοντέινερ – φαβέλες» επεσήμανε καταθέτοντας τον προβληματισμό του μετά και το τελευταίο περιστατικό που συνέβη μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα όπου τέσσερα τριαξονικά με κοντέινερ κατέβηκαν στο νησί με σκοπό να τοποθετηθούν σε διάφορες περιοχές.

Όπως τόνισε ο κ. Βιγλιάρης το φαινόμενο είναι σε συνάρτηση με όσα ανέφεραν και οι επιχειρηματίες της χώρας για κάτι παράγκες που γίνονται μαγαζιά «είναι τα κοντέινερ είναι αυτά που γίνονται μαγαζιά, και πάρα πολλά για να στεγάζουν ή ακόμη και για να τα νοικιάζουν» ....

Διαβάστε περισσότερα στην MYKONOS news που κυκλοφορεί.