Στα άκρα η αντιπαράθεση Βιγλιάρη – Σαμψούνη

Στα άκρα η αντιπαράθεση Βιγλιάρη – Σαμψούνη

 

  • Βιγλιάρης: «Κάνεις την χειρότερη αντιπολίτευση»

  • Σαμψούνη: «Ευτυχώς είμαστε σε διαφορετική βάρκα»

Η φράση της Ντίνας Σαμψούνη προκάλεσε την αντίδραση του Φρατζέσκου Βιγλιάρη με αποτέλεσμα να ανέβουν απειλητικά οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Την έκρηξη του ανεξάρτητου δ.σ. πυροδότησε κατά την συζήτηση του θέματος για τα κοντέινερς που έφερε ο ίδιος προ ημερησίας διάταξης. Τον λόγο είχε ο κ. Βιγλιάρης ο οποίος ζήτησε το ΔΣ να λάβει απόφαση για την απομάκρυνση των κοντέινερ από το νησί και την απαγόρευση της εγκατάστασης τους...

«Τα αυτονόητα είναι τα περισσότερα που λες εσύ» της απάντησε ο κ. Βιγλιάρης ζητώντας να εφαρμοστεί ο Νόμος.  Παράλληλα απευθυνόμενος προς την ίδια επεσήμανε ότι όταν παρίστανται κόσμος στο ΔΣ μιλάμε για τα αυτονόητα και όταν είναι κάτι που δεν είναι να «πουληθεί» το αφήνουμε» και συνέχισε «Θα μου πεις εμένα ότι αυτά τα πράγματα που τα ακούς; Μα δεν γυρίζεις μέσα στο νησί να τα’ ακούσεις».

Από την πλευρά της η κα Σαμψούνη τον χαρακτήρισε «γραφικό» και συνέχισε λέγοντας «Τι να κάνω, δεν παίρνω το μηχανάκι να χτυπώ εγώ τις πόρτες».

«Είμαι υπερήφανος με το μηχανάκι που πάω και είμαι περήφανος που μιλάω με τους ανθρώπους και είμαι κάθε μέρα δίπλα τους. Εντάξει;» αντέτεινε ο κ. Βιγλιάρης.

Διαβάστε περισσότερα στην MYKONOS news που κυκλοφορεί...