Σκόρπισε χαρά και γέλιο η 1η Αυγοτρεχάλα! Δείτε Φωτορεπορτάζ

Σκόρπισε χαρά και γέλιο η 1η Αυγοτρεχάλα! Δείτε Φωτορεπορτάζ

Ένα όμορφο πρωινό στους συμμετέχοντες και μία απρόσμενη εικόνα στους επισκέπτες του νησιού μας χάρισε η 1η αυγοτρεχάλα που διοργάνωσε ο Δήμος Μυκόνου. 

Περισσότεροι από 300 μικροί και μεγάλοι φίλοι της περιπέτειας συμμετείχαν στο κυνήγι των κρυμμένων αυγών και σύμφωνα με μαρτυρίες τους το ευχαριστήθηκαν δεόντως!

Το τρέξιμο συνοδεύτηκε από υπέροχα χαμόγελα και φωνές που ζωντάνεψαν τον παραδοσιακό οικισμό το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης δίνοντας μια πασχαλινή νότα στα σοκάκια του νησιού που γεμίζουν από κόσμο που επέλεξε να περάσει αυτές τις Άγιες Μέρες στην κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου. 

Δεκατέσσερις ομάδες συγκεντρώθηκαν κάτω από το Δημαρχείο όπου και πήραν οδηγίες για το παιχνίδι και την συγκέντρωση των αυγών. Κάθε ομάδα είχε το δικό της αυγό που έψαχνε σε πουγκιά και καλάθια που ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία του παραδοσιακού οικισμού. Στόχος να συγκεντρωθούν 100! Οι τρεις πρώτες ομάδες κέρδιζαν βραβείο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά.

Πρώτη βγήκε η ομάδα που κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα αυγά, 76! Η δεύτερη ομάδα βρήκε 75 και η τρίτη 72 αυγά, ενώ υπήρχε και το χρυσό αυγό που κέρδισε ατομικό δώρο. 

Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ενώ παρών ήταν και η ομάδα των εθελοντών Μυκόνου η οποία βοήθησε στην διεξαγωγή της διοργάνωσης. 

Όλοι μιλούν για μία επιτυχημένη εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις, με πολύ όμορφο συναγωνισμό και στιγμές χαράς για μικρούς και μεγάλους. Και του χρόνου! 

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε πλήρη ανάλυση