Την Κυριακή θα διεξαχθεί η Ευριπίδεια Διαδρομή

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η Ευριπίδεια Διαδρομή

 

Για 3η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου η Ευριπίδεια Διαδρομή στο νησί της Μυκόνου.  Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00π.μ. στη μνήμη του Ευριπίδη Σκλιβανίτη, αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο άθλημα της κωπηλασίας και εκπαιδευτικό, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από τρία χρόνια στη Μύκονο.
 
Ο αγώνας φέτος είναι αναβαθμισμένος. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκε από τον Δήμο Μυκόνου, ενώ εντάχθηκε και στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τον επίσημο μετρητή της ΙΑΑF.
 
Η διαδρομή ξεκινά από το δημαρχείο Μυκόνου, βγαίνει από τον ΟΤΕ, περνά από την περιοχή Ταγκού  φτάνει στην είσοδο του λιμανιού και επιστρέφει στο δημαρχείο από τον παραλιακό δρόμο. 
 
Οι αθλητές θα αγωνιστούν στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα, ενώ θα υπάρχει και το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας στα 5 χιλιόμετρα, δηλαδή ομάδες των 3 ατόμων που ο κάθε ένας θα τρέξει το 1/3 της διαδρομής.
 
Οι αθλητές μέχρι 15 ετών μπορούν να αγωνιστούν στα 1.000 μέτρα, στα οποία δεν θα υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση – συμμετοχή.
 
Η συμμετοχή για τις υπόλοιπες διαδρομές ορίζεται στα 10€ το άτομο για τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα, 20€ (συνολικά) για το ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας των 5 χιλιομέτρων, στις οποίες μπορεί να λάβει μέρος όποιος το επιθυμεί ανεξαρτήτως ηλικίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία μία ώρα πριν την εκκίνηση.
 
Η πληρωμή θα γίνει στον λογαριασμό της Πειραιώς IBAN GR 0901-7271-4000-5714-0561-04063 Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Γ.Καψάλης Ι.Πελέκη Α.Ε όπου στην απόδειξη θα αναφέρεται το όνομα του συμμετέχοντα (ή το όνομα της ομάδας στη σκυταλοδρομία) και η απόσταση που επιλέγει να αγωνιστεί.
 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στη γραμματεία του σχολείου. Θα υπάρξει και η δυνατότητα εγγραφής εκείνη την ημέρα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2289028670 και 6984903765. Επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής την Παρασκευή και Σάββατο16/03/18 και 17/03/18 το απόγευμα 18:00 – 20:00, στο Δημαρχείο στο χώρο του ισογείου.
 
Δηλώσεις συμμετοχής  στην εθελοντική δράση, πραγματοποιούνται στη γραμματεία του σχολείου.
 
Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής μπορεί να γίνει Παρασκευή και Σάββατο 16 και 17 Μαρτίου ή μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.Μπορείτε ακόμα να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στον site:www.evripideia.gr
 
Το αντίτιμο της συμμετοχής περιλαμβάνει τον αριθμό, θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα, καθώς και αναμνηστικό μπλουζάκι,αναμνηστικά μετάλλια θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν  θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
 
Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου.