Δευτεραθλητές οι έφηβοι του ΑΟ Μυκόνου στο Μπάσκετ

Δευτεραθλητές οι έφηβοι του ΑΟ Μυκόνου στο Μπάσκετ

Για μία ακόμη χρονιά η εφηβική ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Μυκόνου κατάφερε να μας κάνει υπερήφανους στο Final Four που διεξήχθη στην Τήνο καταφέρνοντας να αναδειχθεί δευτεραθλητής Κυκλάδων.
 
 
Ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή ανήκει στον Περιστεριώνα Τήνου μετά την μεγάλη μάχη που έδωσαν οι νέοι των δύο ομάδων για την κατάκτησή του και την τελική επικράτησή του με σκορ 70 - 58. 
 
Οι περσινοί πρωταθλητές του ΑΟ Μυκόνου κατέλαβαν την δεύτερη θέση, ωστόσο εξακολουθούν να είναι πρωταθλητές στις καρδιές μας. Αξιέπαινη η προσπάθεια των παιδιών και θερμό το χειροκρότημα που δέχθηκαν από όλους.
 
Κοντά τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου ο οποίος έκανε την απονομή και δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα.  
 
 
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κουκάς "Μπορεί να μην τα καταφέραμε αλλά μας έκαναν υπερήφανους για ακόμη μια φορά οι πιτσιρικάδες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, αφού επέδειξαν χαρακτήρα έναντι του πολύ καλού Περιστεριώνα Τήνου, ο οποίος επάξια αναδείχθηκε νικητής στο μεγάλο τελικό του Final 4 Κυκλάδων.
 
Προσωπικά έζησα με αγωνία και ένταση τον Τελικό και την προσπάθεια των παιδιών, αναλογιζόμενος παράλληλα το πρώτο μεγάλο μπασκετικό τουρνουά που θα διοργανώσουμε όταν με το καλό ολοκληρωθεί το Κλειστό μας Γυμναστήριο το 2019!
 
Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια και όπως είπαμε και στο σύντομο χαιρετισμό μας, πολλές φορές μπορεί να «πέσουμε», αλλά σημασία έχει το πόσες φορές θα βρούμε τη δύναμη να «ξανασηκωθούμε»!
 
 
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου θέλω για ακόμη μια φορά να συγχαρώ τον Περιστεριώνα Τήνου που αναδείχθηκε νικητής και φυσικά τη Διοίκηση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, τους προπονητές, τους γονείς και κυρίως τους μεγάλους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τα ίδια τα παιδιά, για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
 
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και με μεγαλύτερο πείσμα παιδιά... Άλλωστε, μια ήττα δε σημαίνει ότι χάθηκε και ο «πόλεμος»!
 
Όλο το μέλλον είναι δικό σας παιδιά!!".
 
Την τρίτη θέση στο Final Four που έλαβε χώρα στο κλειστό της Τήνου, κατέλαβε ο ΑΠΑΣ Φανάρια Νάξου ο οποίος επικράτησε Παναξιακού ΑΟΝ με 71 - 54.
 
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό αφού επικράτησαν ο ΑΟ Μυκόνου του Παναξιακού με 75 - 61 και ο Περιστεριώνας Τήνου του ΑΠΑΣ Φανάρια Νάξου με 93 - 72. 
 
Συγχαρητήρια σε όλους!