Τήνος: Παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΕΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΑ

Τήνος: Παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΕΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΑ

 

Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ του Δήμου Τήνου διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στο φιλόξενο κτίριο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων, στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στις 18.00 και καλεί όλους τους πολιτιστικούς φορείς της Τήνου που δραστηριοποιούνται  στο νησί, στην Αθήνα και αλλού, στην παρουσίαση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΕΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΑ. 
 
Η παρουσίαση των εκδηλώσεων θα γίνει από τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου Εμμανουήλ Σώχου και συντελεστές καλλιτέχνες, επιστήμονες, άνθρωπους του πνεύματος, που μετέχουν ή βοήθησαν στην υλοποίηση του πολιτιστικού προγράμματος.
 
Η καταγραφή των σκέψεων, προτάσεων  και προγραμματισμένων δράσεων, όλων των Συλλογικών φορέων του νησιού μας, για το πολιτιστικό οδοιπορικό 2018, σε μία προσπάθεια συντονισμού και σωστού προγραμματισμού της πολιτιστικής δραστηριότητας στο νησί της Τήνου.
 
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΕΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΑ το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00 στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Φιλιππότη (Ασκληπιού 7 Αθήνα), το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Γιαννούλης Χαλεπάς διοργανώνει ομιλία – συζήτηση, για το “ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ – ΑΥΡΙΟ” των εκδόσεων Φιλιππότη, που αφορούν την Τήνο. 
 
Την παρουσίαση της ιστορικής πολύχρονης προσφοράς των εκδόσεων  ΦΙΛΙΠΠΟΤΗ θα κάνουν: Ο Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος, Βουλευτής και τ. Υπουργός και ο Γιώργος Στουρνάρας, ομότιμος καθηγητής Υδρογεωλογίας και Τεχνικής Γεωολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.