Μικροί και μεγάλοι εν δράσει στον Θησαυρό του Μερμελέχα!

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει στον Θησαυρό του Μερμελέχα!

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στην Χώρα. Ο θησαυρός του Μερμελέχα έδωσε πνοή στη χειμωνιάτικη Μύκονο και μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν δεόντως. 
 
 
Από τις δέκα ομάδες που συμμετείχαν οι τρεις που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους κέρδισαν αντίστοιχες δωροεπιταγές με συμβολικά ποσά από τον Δήμο Μυκόνου.
 
 
Οι "Ιππόκαμποι" αναδείχθηκαν πρώτοι με 112 πόντους, οι "Μαρίδες" ήρθαν δεύτεροι με 111 και τα "Πιράνχας" τρίτα με 109 πόντους. 
 
 
Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "Μαρίδες πρόσφεραν το ποσό που κέρδισαν στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Λάκκας, ενώ τα "Πιράνχας" πρόσφεραν το βραβείο τους στους Εθελοντές Μυκόνου. 
 
 
Σήμερα έφτασε η στιγμή για το Μυκονιάτικο Καρναβάλι που ξεκινά στις 15:00 από το 1ο Δημοτικό Σχολείο και μέσω του παλιού περιφερειακού θα κατευθυνθεί στον γιαλό όπου θα καταλήξει η παρέλαση και θα γίνει η παρουσίαση των ομάδων.
 
 
Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το κάψιμο του καρνάβαλου.