Ποδαρικό στο 2018 με την Κρητική Κουζίνα

Ποδαρικό στο 2018 με την Κρητική Κουζίνα

 

 

Η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά, Νόστιμη και Δημιουργική και σας ενημερώνει ότι οι δραστηριότητές της ξεκινούν την Τετάρτη 24/1 από την παραλία της Μυκόνου και το Cafe Music Port σε μια συνάντηση με την Κρητική κουζίνα. 
 
Οδηγός σ' αυτό το γευστικό ταξίδι -σε συνεργασία με τον μάγειρα Αρθούρο Αποστόλου- θα είναι ο Μανώλης Αλεξανδράκης, ο οποίος θα μιλήσει για τις γευστικές του μνήμες από το νησί, για το πώς και τί διαχειρίζεται η Κρήτη στην κατσαρόλα της και θα παρουσιάσει 3 ονομαστά Κρητικά πιάτα, "Κουκουβάγια", "Χοχλιούς Μπουμπουριστούς", "Γαμοπίλαφο".
 
Με την ευκαιρία της πρώτης αυτής συνάντησης θα γίνει ενημέρωση και διερευνητικός διάλογος για την Ανοιξιάτικη Γαστρονομική εκδήλωση που προτίθεται να διοργανώσει η Λέσχη στο πλαίσιο του Taste of Mykonos.
 
"Χαρά και επιθυμία μας είναι να βρεθούμε κοντά όσοι περισσότεροι από το χώρο της εστίασης, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες, παραγωγοί, ξενοδόχοι κ.ά. Στόχος μας μέσα από το ταξίδι σε νέες και παλιές γεύσεις και τεχνικές, η συμμετοχή στη χαρά της μαγειρικής, η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και η προβολή της Μυκόνου" αναφέρει ο Δημήτρης Ρουσουνέλος. 
 
Η εκδήλωση ξεκινά στις 17:30 με ελεύθεση είσοδος, για όλους εκείνους που βρίσκονται στο νησί και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να μοιραστούν όσα η μαγειρική μπορεί να προσφέρει στην αμοιβαία κατανόηση και επικοινωνία.