Νέος Δήμαρχος Τήνου ο Γιάννης Σιώτος - Δήλωση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά για την εκλογή του

Νέος Δήμαρχος Τήνου ο Γιάννης Σιώτος - Δήλωση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά για την εκλογή του

 

Νέος Δήμαρχος Τήνου εξελέγει πριν λίγη ώρα κατόπιν εσωτερικών διαδικασιών που έλαβαν χώρα σήμερα στο Δημαρχείο Τήνου, ο Γιάννης Σιώτος. Με αφορμή την εκλογή του Νέου Δημάρχου της γειτονικής Τήνου, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Τα συναισθήματα όλων των Τηνίων και των γειτόνων τους Μυκονιατών τούτη την ώρα είναι ανάμεικτα.
 
Ένας νέος άνθρωπος, ένας ικανός αυτοδιοικητικός, ένας αγαπητός Δήμαρχος, ο Σίμος Ορφανός έφυγε πριν λίγες μέρες τόσο πρόωρα από τη ζωή.
 
Σήμερα, ένας ακόμα νεότερος άνδρας, ο προσωπικός μου φίλος και συνοδοιπόρος από τα φοιτητικά μας κιόλας χρόνια, ο Γιάννης Σιώτος, αναλαμβάνει τις τύχες της Τήνου, παίρνοντας τη σκυτάλη σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για το νησί.
 
Πρόκειται για έναν αξιόλογο επιστήμονα-νομικό, ένα νέο άνθρωπο γεμάτο όρεξη και διάθεση προσφοράς για τον τόπο του, με επαρκή αυτοδιοικητική εμπειρία, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης πολιτικών φίλων και αντιπάλων.
 
Με την παρούσα, θέλω εκ βάθους καρδίας να συγχαρώ τον επί πολλά έτη φίλο και πλέον «συνάδελφο» Δήμαρχο Τήνου, να  εκφράσω δημόσια την ακλόνητη πεποίθησή μου ότι θα φέρει εις πέρας στο ακέραιο το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και να δεσμευτώ ότι θα είμαι δίπλα στον «γείτονα» Γιάννη Σιώτο, προκειμένου τα νησιά μας - που διανύουν βίους παράλληλους εδώ και αιώνες - να περάσουν σε μια νέα εποχή συμπόρευσης και συνεργασίας, για το καλό των κατοίκων μας και ολόκληρης της χώρας.
 
Συγχαρητήρια στον Γιάννη Σιώτο για τη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει και καλή δύναμη στο έργο του».