«Πώς να κρυφτείς απ τα παιδιά έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα»

«Πώς να κρυφτείς απ τα παιδιά έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα»

 

 

 

Ανακοίνωση απάντηση στα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος σε χθεσινό δελτίο τύπου σχετικά με τα σχολεία και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, εξέδωσε η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράραξης "Μύκονος-Επόμενη Μερα", Ντίνα Σαμψούνη. Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο:
 
"Μετά την ανακοίνωση του κ. δημάρχου ότι τα κάνει όλα καλά και ωραία, παρακαλούμε πολύ οι νέοι-μαθητές του νησιού όπως : να ξεχάσουν τα υπόγεια εργαστηρια, την έλλειψη θέρμανσης στις τάξεις, την έλλειψη μεταφορικού μέσου προς τα εργαστήρια, το γεγονός ότι το αυτοκίνητο της πρακτικής στηρίζεται σε 4 καρέκλες, την έλλειψη πυροσβεστικών μέσων, την έλλειψη ρελέ ασφαλείας στους πίνακες ηλεκτροδότησης, την έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου, ότι τα νομικά πρόσωπα των Σχολικών Επιτροπών είναι του Δήμου Μυκόνου που είναι και ο υπεύθυνος για την λειτουργία των σχολείων, 
και φυσικά να παραιτηθούν από την διεκδίκηση των εκπαιδευτικών τους αιτημάτων ώστε να αφοσιωθούν στα ζητήματα της υγείας, της ασφάλειας, του καζίνο οπως αλλωστε βολεύει το κύριο δήμαρχο να λέει. 
 
Αφού δε περιέλθουν σε συνθήκες αφασίας και αμνησίας ας αφεθούν στην μαγεία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που διοργάνωσε ο δήμος μόνο για αυτούς! 
 
Τέλος, τους καλούμε να συμμετέχουν σε εκδήλωση-πορεία αποθέωσης και ευγνωμοσύνης προς τον «μεγαλειώτατο- πορφυρογέννητο» και των αυλικών του!
 
Για την δημοτική παράταξη
ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Σαμψούνη Ντίνα"