Ν. Γκέλος: «Ξεκινήσαμε μια πολύ σοβαρή δουλειά από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε»

Ν. Γκέλος: «Ξεκινήσαμε μια πολύ σοβαρή δουλειά από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε»

 

''Ξεκινήσαμε μια πολύ σοβαρή δουλειά από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου Μυκόνου και πιστεύω ότι με τον Προϋπολογισμό του 2018, μπορεί να πειστεί και ο πλέον καχύποπτος, για τα απτά αποτελέσματα που έχει καταφέρει η παρούσα Δημοτική Αρχή" αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Μυκόνου Νίκος Γκέλος, σχετικά με τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο.
 
"Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή δουλειά, αφοσίωση και πειθαρχία" επισημαίνει ο κ. Γκέλος "καταφέραμε όχι απλά να βάλουμε τάξη στα Οικονομικά του Δήμου, αλλά να υπερβούμε κατά πολύ τους αρχικούς μας στόχους στο κομμάτι των εσόδων"!
 
Το μεγαλύτερο κομμάτι των εξόδων του Δήμου Μυκόνου, όπως τόνισε αποτελεί επένδυση για το μέλλον, αφού έχουμε περιορίσει κάθε περιττή σπατάλη.
 
"Αυτός ο Προϋπολογισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας επεσήμανε κατά την χθεσινή συνεδρίαση και ευχαρίστησε τόσο όλους όσοι συνέβαλλαν για την κατάρτισή του "Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας όσο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη συμβολή τους στην κατάρτιση του Προϋπολογισμού του 2018, αλλά κυρίως τον Δήμαρχο Μυκόνου για την αμέριστη εμπιστοσύνη και στήριξη στο δύσκολο έργο που αναλάβαμε από κοινού πριν 3 χρόνια'' κατέληξε.