Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός - Αυξήθηκαν κατά 2.500.000 ευρώ στα έσοδα του Δήμου το 2017

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός - Αυξήθηκαν κατά 2.500.000 ευρώ στα έσοδα του Δήμου το 2017

 

 

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων του οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Μυκόνου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με 13 ψήφους υπέρ και μόλις 3 κατά.
 
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νικόλας Γκέλος εισηγήθηκε τον Προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ η συνεδρίαση έκλεισε με την τοποθέτηση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.
 
Αξίζει ειδική αναφορά στη σημαντική αύξηση των τακτικών εσόδων του Δήμου Μυκόνου για το 2017 κατά 50%, καθώς αυτά ανήλθαν στα 2.437.488 ευρώ ενώ είχαν προϋπολογιστεί 1.629.650 ευρώ, κάτι το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συστηματική δουλειά του οικονομικού επιτελείου και των ελεγκτικών μηχανισμών του Δήμου, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νικόλας Γκέλος, όπως επίσης και στο γεγονός ότι ο Δήμος Μυκόνου διαθέτει πλέον μια οργανωμένη κεντρική αποθήκη, η οποία ενημερώνεται διαρκώς από την οικονομική υπηρεσία από τον Ιούλιο του 2015, οπότε και πραγματοποιήθηκε η καταγραφή-απογραφή των υλικών για πρώτη φορά στα χρονικά, "γεγονός που επίσης αποδεικνύει το σημαντικό νοικοκύρεμα που έχει επέλθει στα οικονομικά του Δήμου από την παρούσα Δημοτική Αρχή" σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ