Αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κουκά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κουκά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

 

 

Μια σειρά από συναντήσεις και επαφές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μυκόνου. Ο κ. Κουκάς έθεσε στους επικεφαλής της αστυνομίας το σοβαρό πρόβλημα των κλοπών στο νησί και παράλληλα ζήτησε την στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος με το απαραίτητο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του. 
 
Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί ένα έντονο δημοτικό συμβούλιο την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσία αξιωματικού του Α.Τ., του Λιμενάρχη και δημοτών για το θέμα, όπως και σχετικό έγγραφό του Δημάρχου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του πολίτη κ. Νίκο Τόσκα.
 
Ο κ. Κουκάς ζήτησε την απόσπαση αστυνομικών έμπειρων στα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας για την έγκαιρη πάταξη του φαινομένου των κλοπών με την επισήμανση ότι ο Δήμος Μυκόνου θα φροντίσει για την δωρεάν σίτιση και διαμονή τους, για όσο διάστημα διαρκέσει η απόσπασή τους, θέση που εξέφρασε ομόφωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη βρίσκεται στη Μύκονο κλιμάκιο της αστυνομίας προκειμένου να συνδράμει στην πρόληψη και την εξιχνίαση των διαρρήξεων σε σπίτια και επιχειρήσεις. 
 
Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας κ. Αντώνιο Μπάκα
 

Δείτε επίσης: VIDEO - Έντονες διαμαρτυρίες για τις αλλεπάλληλες κλοπές στο νησί - Στιγμιότυπα από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/12