Ομιλία με θέμα «Βασικές Αρχές Οινοποίησης» την Κυριακή στην Άνω Μερά

Μπαίνοντας στον 15ο χρόνο λειτουργίας του ο Ερασιτεχνικός Οινοελαιουργικός Σύλλογος Μυκονίων (ΕΡ.Ο.Σ.) έχει ήδη διανύσει μια διαδρομή αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στον πρωτογενή τομέα της αμπελουργίας και της ελαιουργίας στο νησί μας.
Την Κυριακή 10.12 υποδέχεται στην Άνω Μερά όχι απλά έναν ακόμα καλεσμένο που θα μοιραστεί την γνώση και την εμπειρία του, αλλά τον οινολόγο και γεωπόνο Λευτέρη Αναγνώστου. Εναν νέο άνθρωπο, έναν Μυκονιάτη με λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει ήδη εμπειρία εργασίας σε εμβληματικά αμπελοτόπια όπως στη Γαλλία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Κρήτη και στην Σαντορίνη.
Στην ομιλία και συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί με τους φίλους του αμπελιού και του κρασιού θα αναφερθεί στις Βασικές Αρχές Οινοποίησης:
τεχνικές καλλιέργειας,
τεχνικές παραγωγής και
ανάλυση βημάτων λευκής και ερυθρής οινοποίησης
Η ομιλία ξεκινά στις 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα της Κοινότητας στην πλατεία της Άνω Μεράς.