Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συμμετοχή στην δράση αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Μάνδρας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συμμετοχή στην δράση αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Μάνδρας

 

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός Γεώργιος Αξιώτης του Δήμου Μυκόνου που σε συνεργασία με το 1ο Τμήμα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου και την συμπαράσταση του Δήμου και φορέων του νησιού διοργάνωσαν τo κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Μάνδρας.
Η κοινωνία της Μυκόνου και ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού έδωσε για άλλη μία φορά δυναμικά το παρών δείχνοντας την αλληλεγγύη και την έντονη ευαισθησία του απέναντι στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συνάνθρωποί μας. 
 
 
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και χρηστικών αντικειμένων για τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής που δοκιμάστηκε από την πρόσφατη θεομηνία και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποι μας. 
 
Σύσσωμη η κοινωνία της Μυκόνου έδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Π.Α.Κ.Ο. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ και του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων. Με την υποστήριξη του Δήμου Μυκόνου, της ΚΔΕΠΠΑΜ, της Τοπικής Εκκλησίας και της Ομάδας Εθελοντών και με την αμέριστη συμπαράστασή πολιτών και επιχειρηματιών κατάφεραν να συλλεχθούν σε χρόνο ρεκόρ τα απαραίτητα είδη.
 
 
 
Έτσι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου, ξεκίνησε από την Μύκονο ένα μεγάλο τριαξονικό γεμάτο από τα προσφερόμενα αντικείμενα με τελικό προορισμό τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.  
 
Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους φορείς της Μυκόνου για την άμεση ανταπόκρισή τους, την 6η ΜΣΕΠ για την πολύτιμη βοήθειά της, την Express Μυκόνου για την δωρεάν μεταφορά των ειδών εις μνήμη του Παναγιώτη Μανδηλαρά και τους υπαλλήλους του Π.Α.Κ.Ο. «Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ» για την σημαντική συμβολή τους στην όλη διαδικασία.  
 
Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους και υγεία στις οικογένειές σας.
 
                                                                                             Με εκτίμηση, 
                                                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν. ΚΟΝΤΙΖΑΣ