Ανακοίνωση της ΚΕΠΟΜ για κάθοδο στις Δημοτικές Εκλογές

Ανακοίνωση της ΚΕΠΟΜ για κάθοδο στις Δημοτικές Εκλογές

 

 

 

Ανακοίνωση για την συμμετοχή της στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου εξέδωσε σήμερα η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου. Με δυναμισμό και αγωνιστική διάθεση για να προχωρίσει η Μύκονος μπροστά, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Μύκονος βρίσκεται σε αποφασιστική καμπή και καθήκον της Κίνησης είναι η διαφύλαξη των κατακτήσεων και η αντιπαράθεση απέναντι σε όσα κάποιοι κύκλοι, απεργάστηκαν όπως τονίζεται "και δυστυχώς θρασύτατα εξακολουθούν να απεργάζονται σε εθνικό και τοπικό επίπεδο". Με επικεφαλής την Άννα Καμμή η ΚΕΠΟΜ απευθύνει κάλεσμα για ψήφο από καρδιάς για να γυρίσει το νησί σελίδα.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση

 

"Με βαθειά μέσα μας ριζωμένη την πεποίθηση ότι η Μύκονος βρίσκεται σε αποφασιστική καμπή της νεώτερης ιστορίας της, ότι χρειάζεται όλες τις  δημοκρατικές φωνές που μπορούν να συντελέσουν στην αλλαγή και ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ενεργοί και παρόντες, η Κ.Ε.ΠΟ.Μ. κατεβαίνει δυναμικά στο στίβο των Δημοτικών Εκλογών.
Μαζί μας ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας που ισότιμα και καθαρά, χωρίς συναλλαγές και αστερίσκους, συμπαρατάσσονται στο πλαίσιο γνωστών αγωνιστικών, διεκδικητικών και ξεκάθαρων θέσεων. Μαζί θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον δήμο της Μυκόνου. 
 
 
Καθήκον μας να διαφυλάξουμε τις κατακτήσεις μας και να αντιπαρατεθούμε σε όσα κάποιοι κύκλοι απεργάστηκαν και δυστυχώς θρασύτατα εξακολουθούν να απεργάζονται σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Υψώσαμε τείχος μπροστά σε κείνους που λεηλάτησαν τον πλούτο του νησιού μας στο παρελθόν. Υψώνουμε και σήμερα ένα ανάχωμα για να μην περάσουν διχαστικές και οπισθοδρομικές τακτικές, που μέσα από ανίερες συμμαχίες στοχεύουν στη διαιώνιση της κατάστασης που βιώσαμε. Η Μύκονος, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, θα προχωρήσει μπροστά και είμαστε εμείς με τις επεξεργασμένες θέσεις μας και την καθαρή φωνή μας που θα εγγυηθούμε γι αυτό.
 
 
Οι θέσεις μας υπήρξαν πάντα γνωστές και έγκαιρα γνωστοποιημένες στους συμπολίτες μας. 
Οι θέσεις μας ήταν πάντα βγαλμένες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Οι θέσεις μας είναι πάντα διαυγείς και διάφανες.
Το ίδιο γνωστή, διάφανη, δημοκρατική και διαυγής είναι η συμμετοχή μας στα κοινά της Μυκόνου.
Αυτές τις θέσεις καλείται να υπηρετήσει σαν επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου η Άννα Καμμή, γνωστή για την αγωνιστικότητά της και δοκιμασμένη στα κοινά σε όλα τα επίπεδα. 
 
Καιρός να ενδυναμώσουμε τις άμυνές μας.
Καιρός να δώσουμε αξία και δύναμη στον ενεργό πολίτη.
Καιρός να ψηφίσουμε με την καρδιά μας.
Καιρός να γυρίσουμε σελίδα".