Μέχρι την Τρίτη η συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας στο Γρυπάρειο - Μεγάλη ανάγκη για χρηστικά αντικείμενα

Μέχρι την Τρίτη η συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας στο Γρυπάρειο - Μεγάλη ανάγκη για χρηστικά αντικείμενα

 

 

Στην συγκέντρωση χρηστικών αντικειμένων εστιάζεται πλέον η κίνηση αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής, που έχει ξεκινήσει στο νησί μας.
 
Οι Μυκονιάτες δίνουν δυναμικά το παρών για άλλη μια φορά στο κάλεσμα των αρχών και φορέων του νησιού προς ανακούφιση των κατοίκων της Μάνδρας που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. 
 
Όπως αναφέρεται σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή ο Π.Α.Κ.Ο. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ, η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που ήδη ο χώρος που που συλλόγονται τα αγαθά, έχει σχεδόν γεμίσει. 
 
Λόγω της αναγκαιότητας της άμεσης αποστολής ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Κοντιζάς ενημερώνει ότι η συλλογή των ειδών θα γίνεται μέχρι την προσεχή Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ενώ μετά από επικοινωνία με τον Δήμο Μάνδρας απευθύνεται έκκληση για την προσφορά χρηστικών αντικειμένων όπως φτυάρια, φαράσια, κουβάδες, σκούπες, σφουγγαρίστρες, γαλότσες, κ.α. που ακολουθούν αναλυτικά στην ανακοίνωση, τα οποία είναι απαραίτητα για τους κατοίκους της περιοχής.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του Οργανισμού που ακολουθεί:
 
"Ο Πολιτιστικός, Αθλητικός, Κοινωνικός Οργανισμός "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ" και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου, σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου, τη ΚΔΕΠΠΑΜ , την Τοπική Εκκλησία και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, σας ευχαριστούν για την άμεση κινητοποίηση και την μεγάλη ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς συμπατριώτες μας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής. Έχει μαζευτεί ήδη μεγάλος όγκος ρούχων και άλλων αντικειμένων που ετοιμαζόμαστε να αποστείλουμε.
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία μας με το Δημαρχείο Μάνδρας μας ενημέρωσαν ότι άμεσα επίσης χρειάζονται:
Φτυάρια, φαράσια, σκούπες, σφουγγαρίστρες, κουβάδες, καθαριστικά είδη, γαλότσες, λάστιχα ποτίσματος,  χρώματα, ρολά, πινέλα,  ώστε να καταστούν βιώσιμα τα σπίτια  και να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα υπόλοιπα που τους συγκεντρώσαμε. Παράλληλα ευχαριστούν όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην δράση αλληλεγγύης.
Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, να επικεντρώσουν τις προσφορές τους στο εξής στα παραπάνω είδη που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα προς τους κατοίκους της Μάνδρας. 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι λόγω της άμεσης κινητοποίησης και του μεγάλου ενδιαφέροντος, αλλά και της κατεπείγουσας ανάγκης τα είδη να φτάσουν το συντομότερο στον προορισμό τους, ως τελευταία ημέρα παραλαβής των ειδών ορίζεται η Τρίτη 28 Νοεμβρίου. 
Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση των προσφορών γίνεται στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο 08:00-15:00 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
 
                                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                        ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν. ΚΟΝΤΙΖΑΣ