Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μύκονο - Εντυπωσιακό βίντεο για την ημέρα του εορτασμού

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μύκονο - Εντυπωσιακό βίντεο για την ημέρα του εορτασμού

 

Ημέρα των Ενόπλεων Δυνάμεων η σημερινή 21η Νοεμβρίου και οι εκρόσωποί τους στη Μύκονο την γιόρτασαν με κάθε επισημότητα. 
 
Στις 10:30 το πρωί τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Χώρα στην οποία ιερούργησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Μαραγκός και ο π. Γεώργιος, παρουσία του Διοικητή της 6ης ΜΣΕΠ, του Λιμενάρχη, του Υπολιμενάρχη Μυκόνου και αξιωματικών των Σωμάτων. 
 
 
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Πεσόντων από τον Διοικητή της Μονάδας της Πολεμικής μας Αεροπορίας στη Μύκονο κ. Άνθιμο Τσιριγώτη. 
 
 
Στις εκδηλώσεις παραβρέθησαν ο αντιδήμαρχος Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυκονίων Δημήτρης Λαζαρίδης και το μέλος του Δ.Σ. Δαμιανός Γρυπάρης. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Μπρίγγος, ενώ παρέστησαν και ο Διοικητής και ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Μυκόνου.  
 
 
Με αφορμή τον φετινό εορτασμό το Εθνικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Youtube το εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί.
 
Φωτογραφικό υλικό: Ι. Μητροπολιτικός Ναός Μυκόνου