Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ασφαλείας στον Λιμένα Μυκόνου

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ασφαλείας στον Λιμένα Μυκόνου

 
Η ICTS Hellas, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με ηγετική θέση στην αγορά, ανέλαβε τον έλεγχο ασφαλείας των υπόχρεων κατά ISPS πλοίων ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας στον Λιμένα της Μυκόνου στον οποίο περιλαμβάνεται και ο έλεγχος επιβατών κρουαζιέρας και των αποσκευών τους. 
 
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Λιμένα Μυκόνου η ICTS Hellas αναζητεί άτομα για την κάλυψη θέσεων προσωπικού φύλαξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον ιστότοπο της εταιρείας, στη διεύθυνση www.icts.gr. 
 
 
Ο όμιλος ICTS Europe αποτελείται από 24 θυγατρικές εταιρείες, με γραφεία σε περισσότερα από 82 σημεία διεθνώς και περισσότερους από 350 πελάτες, απασχολώντας προσωπικό άνω των 10.000 ατόμων, με συνολικό ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνάει τα €300 εκατ..
 
Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 και σήμερα, μέσω της ICTS Ελλάς, παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών («Ελευθέριος Βενιζέλος»), σε περιφερειακά κρατικά αεροδρόμια καθώς και σε Οργανισμούς Λιμένος και Λιμενικά Ταμεία σε όλη τη χώρα.
 
Η ICTS Ελλάς έχει πιστοποιηθεί ως Αναγνωρισμένος Οργανισμός Ασφάλειας (ΑΟΑ) λιμενικών εγκαταστάσεων και πλοίων από το (πρώην) Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και ως διαχειριστής απορρήτων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.