Φτιάξτε τη δική σας λουκουμο-ομάδα στο Καρναβάλι της Σύρου!

Φτιάξτε τη δική σας λουκουμο-ομάδα στο Καρναβάλι της Σύρου!

 

 

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Νοέμβρη, όμως οι προετοιμασίες για το Συριανό Καρναβάλι 2018 συνεχίζονται εντατικά. Σήμερα Δευτέρα 20/11 άρχισαν οι εγγραφές για το πολύ επιτυχημένο Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού, ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, που επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.
 
Το Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού, αποτελείται από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα.
 
Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του Λουκουμοομάδα, η οποία θα πρέπει να αποτελείται από 8 έως 20 άτομα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό και έναν υπαρχηγό που θα έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Για να υλοποιηθεί το όραμά της¬ ομάδας μας, που είναι η συνέχιση του Κυνηγιού του Κρυμμένου Λουκουμιού από τις νεότερες γενιές, θα θέλαμε κάθε Λουκουμοομάδα να έχει στο δυναμικό της, έστω ένα παιδί ηλικίας 8 έως και 12 ετών.
 
Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας θα πρέπει να φροντίζετε, να αποτελείται από άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας, αλλά το κυριότερο όλων είναι, η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει, να τρέξει, να αυτοσχεδιάσει, να αναζητήσει και να κυνηγήσει, μέχρι την εύρεσή του, το Κρυμμένο Λουκούμι!
 
"Φτιάξτε την ομάδα που σας αρέσει, μοιράστε αρμοδιότητες για να δουλεύετε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα, επιλέξτε την αμφίεση που θα σας χαρακτηρίζει όλες τις ημέρες του Κυνηγιού, έτσι οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο ευφάνταστες, και ελάτε να κυνηγήσουμε παρέα το κρυμμένο μας Λουκούμι!" μας προτρέπουν οι διοργανωτές.
 
Για πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: krimenoloukoumi.wordpress.com
Έως 12 Ιανουαρίου 2018.