Κάλεσμα αλληλεγγύης προς του πληγέντες της Δυτικής Αττικής από τον Π.Α.Κ.Ο. Γεώργιος Αξιώτης

Κάλεσμα αλληλεγγύης προς του πληγέντες της Δυτικής Αττικής από τον Π.Α.Κ.Ο. Γεώργιος Αξιώτης

 

 

Ο Πολιτιστικός, Αθλητικός και Κοινωνικός Οργανισμός Γεώργιος Αξιώτης, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του δράσης, απευθύνει έκκληση αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης για τα θύματα των πρόσφατων καιρικών καταστροφών στη Δυτική Αττική.
 
Σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου, την ΚΔΕΠΠΑΜ και την Περιφερειακή Εφορεία Κυκλάδων του Τμήματος Ελλήνων Προσκόπων, για δεκαπέντε ημέρες  στους χώρους του Οργανισμού θα συλλέγονται τρόφιμα και ρούχα για να διατεθούν στους κατοίκους της περιοχής της Μάνδρας.
 
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου του Οργανισμού Δημήτρη Κοντιζά. 
 
"Η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια αποτελούν τον σημαντικότερο οδηγό για την κοινωνία μας. Ειδικότερα στις μέρες μας η αλληλεγγύη αποτελεί την βάση στήριξης προς στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. 
 
Στο πλαίσιο των σκοπών του, της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, την μέριμνα για τη στήριξη αστέγων και κοινωνικά αδύνατων πολιτών, ο Πολιτιστικός, Αθλητικός και Κοινωνικός Οργανισμός «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ» διοργανώνει δράση για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής. 
 
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων θεομηνίας στην Μάνδρα Αττικής και προκειμένου να συμπαρασταθούμε στους πληγέντες συνανθρώπους μας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Εφορεία Κυκλάδων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, τον Δήμο Μυκόνου και την ΚΔΕΠΠΑΜ συγκεντρώνουμε ρούχα, κουβέρτες, τρόφιμα, μακράς διαρκείας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στην έδρα του Οργανισμού, στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο. 
 
Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ θα λειτουργεί ως τόπος συλλογής και αποθήκευσης ειδών από Δευτέρα 20/11/2017 έως Παρασκευή 01/12/2017  και ώρες 07:00 με 15:00. (Εκτός Σαββάτου και Κυριακής)
 
Σας καλούμε να στηρίξετε δυναμικά την προσπάθεια με ό,τι έχει ο καθένας την δυνατότητα".
 
                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
 
                                                                  ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν. ΚΟΝΤΙΖΑΣ