Λειτουργία ΚΤΕΟ στη Μύκονο. Οι ημερομηνίες ανάλογα με τον αριθμό ΙΧ και δικύκλων

Λειτουργία ΚΤΕΟ στη Μύκονο. Οι ημερομηνίες ανάλογα με τον αριθμό ΙΧ και δικύκλων

 

Σε λειτουργία τέθηκαν από τις αρχές Οκτωβρίου δύο πλήρης εξοπλισμένες κινητές μονάδες τεχνικού ελέγχου που δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους επιβατικών οχημάτων έως 3,5 τόνους κα δικύκλων να περάσουν ΚΤΕΟ, στη Μύκονο.
 
Με εξουσιοδότηση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα η εταιρία Autovision διενεργεί τεχνικό έλεγχο σε Ε.Ι.Χ., Φορτηγά μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους και σε μοτοσικλέτες, με έδρα τη συγκοινωνιακή περιοχή του Δήμου Μυκόνου και ημερομηνία 1ηςάδειας κυκλοφορίας μέχρι την 02/10/2013.Οι κινητές μονάδες  βρίσκονται στο Πρατήριο ΕΛΙΝ επί της επαρχιακής οδού Μυκόνου. Ο τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται από ειδικά εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 18:00.
 
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν από τον έλεγχο είναι η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και η ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. 
Ακολουθεί το πρόγραμμα πρόσκλησης αποκλειστικά για τον Δήμο Μυκόνου και ορίζει τα εξής:
 
 
Επιπλέον, η εταιρία έχει κάνει τις απαραίτητες προβλέψεις για ειδικές κατηγορίες οχημάτων: 
Ε.Ι.Χ. και Φορτηγά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5 τ με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από 02-10-2013 και μετά και συμπληρωμένα 4 χρόνια κυκλοφορίας οφείλουν να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σε χρονικό διάστημα τριών (3) εβδομάδων πριν έως και μίας (1) εβδομάδας μετά, από την αναγραφόμενη ημερομηνία της 1ης άδειας κυκλοφορίας.
Τα Ε.Δ.Χ. και τα ασθενοφόρα ανεξαρτήτως αριθμού κυκλοφορίας ελέγχονται1 χρόνο μετά την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας τους ως καινούργια.
Τα επιβατικά εκπαιδευτικά οχήματα υπόκεινται σε ετήσιο τεχνικό έλεγχο.