Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και Λέσχη Lions Ρόδου βραβεύουν τους άριστους της Γ΄ Λυκείου σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και Λέσχη Lions Ρόδου βραβεύουν τους άριστους της Γ΄ Λυκείου σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Με την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο  Δια Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Εθελοντισμού κ.  Χαρούλα Γιασιράνη  συναντήθηκαν  ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Ρόδου Γιάννης Χατζημανώλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Ευαγόρας Νικολάου και τα μέλη της Επιτροπής Αθανάσιος Κοσσιώρης, Λουΐζα Χριστοδουλίδη και Κώστας Παπαμανώλης ,προκειμένου να συνδιοργανώσουν και κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο 2017-2018 τις εκδηλώσεις βράβευσης, μετά από την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση βράβευσης των άριστων μαθητριών και μαθητών Δωδεκανήσου και Κυκλάδων κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017. 
 
Για την οργάνωση των διαδικασιών έναρξης των εργασιών της Επιτροπής, , και αφού εξέτασαν διεξοδικά τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, απεφάσισαν τα εξής:
1. Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, ώρα 17:00- 19:30, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί Συνδιάσκεψη των πρωτευσασών μαθητριών και των πρωτευσάντων μαθητών με θέμα, που θα καθοριστεί κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ της Επιστημονικής Επιτροπής της Λέσχης  και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου «Δια Βίου Μάθησης». Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 21:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου διαμονής των μαθητών από τα νησιά, θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα, στην οποία θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις εισηγήσεις των μαθητριών/μαθητών.
 
Στην εσπερίδα θα κληθούν να παραστούν και οι γονείς των παιδιών.
2. Τα πρακτικά της Συνδιάσκεψης θα εκδοθούν και θα διανεμηθούν κατά την ημέρα της βράβευσης.
3. Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, ώρα 11:30 - 13:30, θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης, που θα γίνει στην αίθουσα του «Metropol Multicinema». Η τελετή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Λέσχης Lions Ρόδου, για 18η συνεχή χρονιά.
4. Για τις μαθήτριες και τους μαθητές από τις Κυκλάδες, η συνδιάσκεψη και η βράβευση των διακριθέντων μαθητριών /μαθητών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 . Η βράβευση των μαθητριών/μαθητών των Κυκλάδων, γίνεται για τρίτη χρονιά.
 
Άμεσα, θα ξεκινήσει η επικοινωνία με τα σχολεία Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, για να συγκεντρωθούν τα στοιχεία των μαθητριών/μαθητών που θα βραβευθούν.