Λύνουν την συνεργασία τους με τον Στίβο του ΑΟΜυκόνου Δημητσάντος και Καγιουκλάκη - Διαβάστε την ανακοίνωση των δύο προπονητών

Λύνουν την συνεργασία τους με τον Στίβο του ΑΟΜυκόνου Δημητσάντος και Καγιουκλάκη - Διαβάστε την ανακοίνωση των δύο προπονητών
Με μια λιτή αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση με τίτλο "κάθε τέλος και μια νέα αρχή" ο Πέτρος Δημητσάντος και η Δωροθέα Καγιουκλάκη ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το προπονητικό team του στίβου του ΑΟ Μυκόνου. 
Μετά από 10 χρόνια συνεργασίας οι δύο προπονητές στην κοινή ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τόσο τους συντελεστές του στίβου και του ΑΟ Μυκόνου, όσο και τα παιδιά "για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους σε κάθε επίπεδο".  Αναλυτικά η ανακοίνωση των δύο προπονητών.
 
"Κάπου εδώ ένα ταξίδι τελειώνει για μας. Ένα ταξίδι που μας χάρισε έντονα συναισθήματα, συναισθήματα πρωτόγνωρα που δύσκολα περιγράφονται με λέξεις. Ένα ταξίδι που μοιάζει σαν παραμύθι. Χαρά, λύπη, συναγωνισμός, ανταγωνισμός μα σίγουρα συνεχή πρόοδο Ένα παραμύθι που για μας η εξέλιξη των αθλητών σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο μας χάρισε ένα ευχάριστο τέλος.  Για τους ίδιους τους αθλητές θα είναι σίγουρα μια καινούργια αρχή.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ζωντανό κύτταρο του στίβου που είναι οι ίδιοι οι αθλητές του, που παρόλο τις αντίξοες συνθήκες ήταν πάντα εκεί για να κατακτήσουν τους πολυεπίπεδους στόχους τους.  Στόχους που δεν είχαν μόνο αθλητική διάσταση αλλά και κοινωνική καθώς το ζητούμενο ήταν να διαμορφωθούν ολοκληρωμένες, υπεύθυνες και ισχυρές προσωπικότητες. Αυτοί μας έδωσαν τη δύναμη για να συνεχίσουμε όλα αυτά τα χρόνια από το 2007 μέχρι σήμερα.  Εμείς από την πλευρά μας  προσπαθήσαμε να τους υπηρετήσουμε σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές με πλήρη αφοσίωση.
 
Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Πάππα που η ποιοτική αναβάθμιση του στίβου οφείλεται κατά ένα μεγάλο βαθμό και σε αυτόν. Μακάρι ο αθλητισμός της Μυκόνου να έχει  την τύχη να βρει και άλλους τέτοιους ανθρώπους  που η μόνη τους πυξίδα θα είναι η αγάπη και το μεράκι για την ανάπτυξη του στίβου.
 
Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Αλέξανδρο Κουκά για την συνεργασία και τη βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια.  Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα είχε ξεκινήσει.
 
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους σε κάθε επίπεδο. Δεν θα ξεχάσουμε τη βοήθεια τους στους αγώνες και στα ταξίδια της ομάδας.
 
Ο στίβος του ΑΟΜυκόνου έχει γίνει πλέον μια επιλογή για το κάθε παιδί του νησιού. Αυτός ήταν και ο μόνος στόχος μας. Με αφορμή μια επικείμενη σημαντική εκδήλωση, τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες σας προσκαλούμε στο γήπεδο του Κόρφου τον Οκτώβριο για να κατανοήσετε και να χειροκροτήσετε τη μεγάλη και σημαντική προσπάθεια των παιδιών της Μυκόνου.  Η κοινωνία της Μυκόνου έχει ανάγκη από έναν υγιή και με σωστές υποδομές αθλητισμό, καθώς η ενασχόληση με τον αθλητισμό συνεισφέρει στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων".
 
φωτογραφία αρχείου