Καλοκαιρινή προσφορά στο Mykonos Alternative Center: Ευεργετικές θεραπείες στη μισή τιμή!

Καλοκαιρινή προσφορά στο Mykonos Alternative Center: Ευεργετικές θεραπείες στη μισή τιμή!

 

 

Το καλοκαίρι στην Μύκονο, απαιτεί γρήγορους κι έντονους ρυθμούς. 
Οι ρυθμοί αυτοί αφορούν τους φιλοξενούμενους και τους καλεσμένους του νησιού μόνο; Φυσικά και όχι. Το ίδιο ισχύει και στο θέμα της εργασίας γιατί είναι εύκολο να κατανοήσει κάποιος πως για να βγει το αποτέλεσμα που μπορεί να απολαύσει ο φιλοξενούμενος στο νησί μας κάποιοι έχουν δουλέψει σκληρά πίσω από τα παρασκήνια.
 
Συνήθως μέσα στον Αύγουστο έχουν ήδη φανεί τα πρώτα σημάδια κούρασης στο σώμα που μπορεί να έχουν φτάσει και σε επίπεδα υπο κατάρρευσης. Για να συνεχίσουν λοιπόν να δουλεύουν σκληρά και με ποιότητα όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι, το Mykonos Alternative Health Center σε συνεργασία με το Treatment Arts έχει ετοιμάσει μία προσφορά που ωφελεί την Υγεία & την Ευεξία μας!!!
 
Μπορείτε να διαλέξετε μία από τις παρακάτω θεραπείες ή ακόμη και συνδυασμό αυτών σε μία συνεδρία και να πληρώσετε στη μισή τιμή. 
Η προσφορά ισχύει μέχρι 3/9.
 
Μυϊκή Μάλαξη, Σιάτσου, Αντανακλαστολογία ή κοινώς Ρεφλεξολογία, Ρέικι, Βιοενέργεια με αγνά Αιθέρια Έλαια και Φυτικά Εκχυλίσματα που παρασκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
 
O συνδυασμός των μεθόδων και η ποιότητα εφαρμογής των τεχνικών, προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία έως και 100% αποκατάστασης ή καταστολής συμπτωμάτων, σε διάφορα παθολογικά - ψυχολογικά - νευρολογικά - μυοσκελετικά προβλήματα, μυϊκούς και αρθριτικούς πόνους, κεφαλαλγίες - ημικρανίες, κινητικά προβλήματα διαφόρων αιτιών, χρόνια κόπωση, προβλήματα αισθητικής, ψυχοσωματική και διανοητική υπερένταση η ατονία.
 
Η κάθε συνεδρία με την εφαρμογή μερικών η όλων των μεθόδων, ανάλογα με την κάθε κατάσταση, εφαρμόζεται σε σχέση με την ολική κατάσταση του οργανισμού και τη γενική καταστολή των εντάσεων προς βελτίωση της φυσικής άμυνας δεδομένου του αλληλοεπηρεασμού παθήσεων και συμπτωμάτων, ακόμη και αν πρόκειται για τοπικές θεραπείες όπως του αυχενικού σύνδρομου, η κεφαλαλγίας σχετιζόμενης με διαταραχές του πεπτικού συστήματος, η της ολικής ψυχοσωματικής κόπωσης η έντασης.
Λίγα λόγια για τις μεθόδους αυτές.
 
Μυϊκή μάλαξη
Σειρά τεχνικών οι οποίες προκαλούν μείωση των έντονων και παρατεταμένων μυϊκών συσπάσεων, αυξάνουν την κίνηση αιμάτωσης στα τριχοειδή και βασικά αιμοφόρα αγγεία του αρτηριακού αίματος και της λέμφου, με αποτέλεσμα την αποβολή της σωματικής κόπωσης και των ψυχοσωματικών εντάσεων, την αποτοξίνωση, τη θεραπεία μυϊκών παθήσεων και τραυματισμών, τη βελτίωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, την τόνωση και αναζωογόνηση.
 
Όρος Ιαπωνικής διαλέκτου (δακτυλική πίεση) και μέθοδος Ιαπωνικής προέλευσης με ύπαρξη ιστορικών θεωριών αρχαιοελληνικής καταγωγής, με ενδεχόμενη απώλεια αποδεικτικών στοιχείων και στις δύο περιπτώσεις. Βασισμένη στις ίδιες αρχές του βελονισμού, ενεργεί στα σημεία έντασης και εμπλοκής της ροής της ενέργειας επί των μεσημβρινών (αγωγών κίνησης ενέργειας) κυρίως με δακτυλικές πιέσεις, μεταβιβάζοντας ποσότητες ενέργειας από τον εκτελεστή της θεραπείας επί του μεσημβρινού, ενισχύοντας την παροχή ενέργειας στούς κυτταρικούς ιστούς, με πιο ενισχυμένη βιολογική ενέργεια σε σχέση με την ελεύθερη επαγωγή κοσμικής ενέργειας που προκαλείται από το μεταλλικό υλικό της βελόνας, λόγο μειωμένης αντίστασης και συνεπώς αυξημένης επαγωγής που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα σημεία σε διάφορες μορφές ενέργειας, φαινόμενο στο οποίο βασίζεται η ανίχνευση τους από συσκευές που διοχετεύουν ηλεκτρική ενέργεια και υπολογίζουν τη διαφορά αντίστασης, με μηχανισμούς οι οποίοι συνήθως συνλειτουργούν στις συσκευές ηλεκτροβελονισμού.
Εκτός από τη λειτουργία των μεσημβρινών που οι περισσότεροι αντιστοιχούν στα ζωτικά όργανα, (π.χ. μεσημβρινός του στομάχου) και παρέχουν ποσότητες ενέργειας για την ισορροπημένη λειτουργία τους, επηρεάζοντας και άλλες κατηγορίες κυτταρικών ιστών όπως μυϊκών ή νευρικών, ενεργεί άμεσα και στην εξισορρόπηση των ηλεκτροχημικών νευροδιαβιβάσεων στο εκούσιο και στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, σε αισθητικά και κινητικά νεύρα στην ισορροπία συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού αποκαθιστώντας την ομαλή κίνηση δυναμικού και πληροφοριών από και προς το κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκέφαλο), με αποτέλεσμα τη βελτίωση των αμυντικών μηχανισμών και την εξισορρόπηση είτε των αυξημένων είτε των μειωμένων ψυχοσωματικών και διανοητικών εντάσεων σε σχέση με το μέσο όρο. Παράλληλα οι τεχνικές μυϊκών διατάσεων χειρομαλάξεων και αρθριτικής κινησιολογίας, οι οποίες εκτελούνται και επί της σπονδυλικής στήλης απελευθερώνουν από τις εντάσεις τις εκφύσεις (ρίζες) των νοτιαίων νεύρων, με αποτέλεσμα την ομαλή ροή της ενέργειας στις νευρικές ίνες, λειτουργία η οποία υποστηρίζεται και από τον τομέα της οστεοπαθητικής. Εφαρμόζεται σε όλες τις κατηγορίες των σωματικών και ψυχικών παθήσεων, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπευτικές μεθόδους ανάλογα με την αιτία η τις αιτίες της πάθησης, είτε συμμετέχει στό θεραπευτικό αποτέλεσμα, είτε στην καταστολή των συμπτωμάτων, με προληπτικές θεραπευτικές ιδιότητες.
 
Αντανακλαστολογία
Μέθοδος βασισμένη στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων σε αντιστοιχία με όλο τον οργανισμό στα πέλματα και στις παλάμες και στις ενεργειακές ζώνες. 
Ενεργεί κυρίως με πιέσεις στα αντίστοιχα σημεία που επηρεάζουν θετικά με αντανακλαστική διέγερση την λειτουργία των ζωτικών οργάνων και γενικά των κυτταρικών ιστών, σε όλα τα συστήματα του οργανισμού και ενεργεί προληπτικά και θεραπευτικά σε όλες τις κατηγορίες των παθήσεων.
 
Αιθέρια έλαια
Εφαρμογή των αιθέριων ελαίων πού παράγονται από θεραπευτικά βότανα με φυσική απόσταξη, τα οποία έχουν ισχυρότερη δράση από τα απλά εκχυλίσματα. Χρησιμοποιούνται αραιωμένα σε λάδι γαλάκτωμα η κρέμα, με εισπνοές η και αρωματισμό χώρου και επιλέγονται ανάλογα με τις θεραπευτικές ιδιότητές τους η το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν υπάρχει συγκεκριμένη πάθηση, μετά από έλεγχο θετικής αποδοχής η αρνητικής αντίδρασης, ως προς την συμβατότητα σε σχέση με την κατάσταση της υγείας η και της ατομικής ιδιοσυγκρασίας.
 
Φυτικά εκχυλισματα
Εφαρμογή των βοτάνων που δεν παράγουν αιθέριο έλαιο, σε μορφή εκχυλίσματος λαδιού η οινοπνευματούχου διαλύματος το οποίο παρασκευάζεται και σε μορφή κρέμας, κατ’ επιλογή σε σχέση με τις θεραπευτικές ιδιότητες με εξωτερική χρήση.
 
Ρέικι
Λειτουργία διμεσικής μετάδοσης κοσμικής ενέργειας η οποία συνήθως διαμορφώνεται κατανέμεται και αξιοποιείται αυτόνομα από τον ίδιο τον οργανισμό του αποδέκτη στα ενεργειακά κέντρα και στους κυτταρικούς ιστούς, με αποτέλεσμα την διάσπαση και αποβολή συσσωρευμένων ενεργειακών φορτίων λανθάνουσας λειτουργικής κατάστασης, και την επιπλέον παροχή ζωτικής ενέργειας με αποτέλεσμα την ενίσχυση της φυσικής άμυνας και αυτοθεραπείας σε όλες τις κατηγορίες των παθήσεων.
 
Βιοενέργεια
Αξιοποίηση της φυσικής βιολογικής ενέργειας κινούμενη από τα ενεργειακά κέντρα και τις νευροδιαβιβάσεις του εκτελεστή της θεραπείας, η οποία έχει κυρίως ηλεκτρομαγνητική μορφή με παρόμοια χαρακτηριστικά της τεχνητής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, (όπως ισχύς, εμβέλεια, διαμόρφωση και συχνότητα κύματος, διαμόρφωση και δομή μαγνητικών γραμμών και παλμικών δονήσεων σε περίπτωση που κινείτε σε κατάσταση ρευστού η μαζικού ενεργειακού πεδίου και διαπερατότητα επι της ανόργανης και οργανικής ύλης), μετατρέψιμη από φυσικές πηγές όπως κοσμική ενέργεια γεωακτινοβολία καύσεις των τροφών και οξυγόνωση.
 
Μορφή ενέργειας σε πιο συμπυκνωμένη και ενισχυμένη κατάσταση σε σχέση με την κοσμική, η οποία γίνεται ανιχνεύσιμη από τεχνητούς αισθητήρες μετρήσεων, (φωτογραφικό καταγραφής υπέρυθρης ακτινοβολίας της μεθόδου Kirlian, ραδιαισθητικές συσκευές, η συσκευές μέτρησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου σε υποδιαιρέσεις βαθμών της κλίμακας Gauss).
 
Συνήθως κατευθύνεται μέσω διαλογιστικών τεχνικών προγραμματισμού - παρόμοιες με την τηλεκινητική επί της ανόργανης ύλης - προς συγκεκριμένη λειτουργική δράση, κάτι που μπορεί να ισχύει και στην εφαρμογή του σιάτσου, χαρακτηριστικό το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη επιτάχυνση στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη μέθοδο δύναται να προηγούνται τεχνικές επαγωγής και αφαίρεσης συσσωρευμένων ενεργειακών φορτίων, διαταραγμένης λειτουργικής κατάστασης, (κατά ένα ποσοστό προέλευσης εξωτερικών περιβαλοντικών ακτινοβολιών, μη συμβατής και προσαρμόσιμης στην φυσιολογική διαμόρφωση της φυσικής ενέργειας του δυναμικού των νευροδιαβιβάσεων και όποιας άλλης ενεργειακής ροής σε όλους τους κυτταρικούς ιστούς), τα οποία διατηρούν πληροφοριακά στοιχεία, (χωρίς να είναι γνωστό μέχρι σήμερα αν έχουν υπάρξει πλήρη αποδεικτικά στοιχεία βάσει εργαστηριακών πειραμάτων), κληρονομικών παραγόντων, μεταμοσχεύσεων, φαινόμενου μνήμης και επανάληψης συμπτωματικών αντιδράσεων από προγενέστερες παθήσεις, διαταραχές νευροδιαβιβάσεων η γενικότερα εμπλοκή ελεύθερης κίνησης δυναμικού σε όλες τις κατηγορίες των κυτταρικών ιστών όπως των μυϊκών, διαταραχές ατομικής κυτταρικής η ολικής οργανικής μαγνητικής πολικότητας και ισορροπίας κεντρομολικής – φυγοκεντρικής κίνησης δυναμικού, αφήνοντας ελεύθερη την ταχύτερη δράση της νέας κατάλληλα διαμορφωμένης ζωτικής ενέργειας.
 
Η παρεχόμενη ποσότητα ενέργειας έχει την ιδιότητα να διαμορφώνεται εκούσια η ακούσια, ανάλογα την κατάσταση της διαταραχής που υπάρχει κάθε στιγμή, χαρακτηριστικό το οποίο τη διαφοροποιεί από τις μορφές ενέργειας που παράγονται από τεχνητές πηγές για θεραπευτικούς λόγους, με τυποποιημένες διαμορφώσεις και συχνότητες. Μέθοδος πού προκαλεί ιδιαίτερη επιτάχυνση στην αποκατάσταση κυρίως ψυχολογικών και διανοητικών διαταραχών, και σε πολλές περιπτώσεις άρση ανάκλησης μνήμης διαφορετικών καταστάσεων συνείδησης που προκαλούνται η έχουν προκληθεί από λήψη κατασταλτικών η ψυχοτρόπων ουσιών, και τη σημαντική αύξηση των πιθανοτήτων απεξάρτησης από αυτές. Η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων στο φαινόμενο μεταφοράς και διατήρησης κωδικοποιημένων πληροφοριών, από μορφές ενέργειας φυσικών η τεχνιτών πηγών, κληρονομικών παραγόντων, η και μεταμοσχεύσεων (χωρίς αυτό να απορρίπτεται με βάση τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά και τα αποτελέσματα των πειραμάτων που αποτελούν ενδείξεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει πλήρη αποδεικτικά στοιχεία μέσω εργαστηριακών πειραμάτων, με τη συμμετοχή τεχνολογικού εξοπλισμού, χωρίς αυτό να είναι ευρέως γνωστό), πού δύναται να προκαλέσουν μεταβολές συμπεριφοράς και χαρακτήρα, ψυχικές η διανοητικές διαταραχές, εμφάνιση νέων συναισθηματικών βιωμάτων από μη συνειδητές καταστάσεις, αλλεργικές αντιδράσεις και συμπτώματα φαινομενικά παθολογικών αιτιών, περιορίζει τον έλεγχο των θεραπευτικών αποτελεσμάτων, τόσο της βιοενεργειακής θεραπείας όσο και των άλλων μεθόδων, στις κλινικές η εργαστηριακές ιατρικές εξετάσεις, στη μέθοδο Kirlian ως προς την σύγκριση, πριν και μετά από την θεραπευτική παρέμβαση, της διαφοροποίησης και επαναφοράς της ομαλής διαμόρφωσης, και τη μέτρηση έντασης και εμβέλειας του βιοενεργειακού πεδίου του οργανισμού στις μεταβολές ενίσχυσης, ως προς την άμυνα κατά των εξωτερικών περιβαλλοντικών ακτινοβολιών, η οποία κατάσταση δύναται διατηρηθεί είτε με τακτική επανάληψη συγκεκριμένων τεχνικών από τον ίδιο τον αποδέκτη, είτε με τη χρήση κρυστάλλων και άλλων ορυκτών με ιδιότητες συσσώρευσης βιοενέργειας που ενισχύει έναν ζωντανό οργανισμό με τον οποίο είναι σε επαφή.
 
Mykonos Alternative Health Center
Maren Skayia ND - Tonia Lorenzou ND