SUPERSTARS και SUPERCARS για ένα μοναδικό event στη Μύκονο!

SUPERSTARS και SUPERCARS για ένα μοναδικό event στη Μύκονο!

 

 

 

Το 19ο ετήσιο Rally Gumball 3000 πιάνει σήμερα Μύκονο! Μετά από 7ήμερο ταξίδι φτάνει σήμερα με 150 υπερ-αυτοκίνητα (και δύο Harley Davidsons) από τη Ρίγα (Λετονία) στη βόρεια ακτή της Βαλτικής στο ελληνικό νησί της Μυκόνου στο Αιγαίο. 
 
Οι οδηγοί, που φιλοξενούνται από τον ιδρυτή του Gumball 3000, ο Maximilio Cooper, αντιπροσωπεύουν τον τακτικό συνδυασμό Gumball με διασημότητες, επιχειρηματίες και rockstars - συμπεριλαμβανομένου του DJ superstar AFROJACK, του μεγαλύτερου LAZOR'S JILLIONAIRE, LO GREEN, Αίθουσα Μπέιζμπολ της οικογένειας KEN GRIFFEY JR και του SAS του καναλιού 4, 'Who Dares Wins' JASON FOX - που ταξίδεψαν 3000 μίλια από 11 χώρες από τη Ρίγα στη Μύκονο μέσα σε μόλις 6 ημέρες.
 
Μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα ταξίδι και περνώντας από (Βουλγαρία), Βαρσοβία (Πολωνία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Τίρανα (Αλβανία) και Αθήνα (Ελλάδα) περνάνε σήμερα στη Μύκονο. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 7 Ιουλίου και συνεχίζονται στη Μύκονο μέχρι το Σάββατο 8 Ιουλίου, καθώς το Gumball 3000 φιλοξενεί δημόσιο φεστιβάλ υπεραγορών και ζωντανής ψυχαγωγίας! Ο Gumball 3000 Foundation μαζεύει χρήματα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για να υποστηρίξει πολλά προγράμματα που βασίζονται στη νεολαία για τη βελτίωση της εκπαίδευσης, της υποδομής και της αναψυχής σε κοινότητες χαμηλού εισοδήματος ανά τον κόσμο. 
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ: 13:00 - 21:00 Παλιό Λιμάνι, Μύκονος 14:30 - 15:30 Supercar Parade 22:00 - 00:30 Φιλανθρωπικό δείπνο Grand Finale που διοργανώνεται από το Christie'S ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: 12 : 00 - 20:00 Supercar Display, Παλιό Λιμάνι, Μύκονος 16:00 - 18:00 και ολοκληρώνονται με το Supercar Parade στις 21:00.
 
 
Το Gumball 3000 ξεκίνησε το 1999 από τον βρετανό επιχειρηματία Maximilion Cooper, ακολουθώντας το όραμά του να συνδυάσει αθλητικά αγωνίσματα, αυτοκίνητα και μουσική για να δημιουργήσει ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα για τον τρόπο ζωής. Όλα ξεκίνησαν από τον Maximilion που προσκαλεί τους διάσημους φίλους του να τον συνοδεύσουν σε ένα γεμάτο δράση οδικό ταξίδι στην Ευρώπη, οδηγώντας όμορφα αυτοκίνητα και φιλοξενώντας θρυλικά ονόματα όπως τους Kate Moss, Jamiroquai, Kylie Minogue και Johnny Knoxville. 
 
Κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, η ιδέα ξεκίνησε από ένα ράλι αυτοκινήτου, που τροφοδοτήθηκε από μύθο και φήμες, σε μια παγκόσμια μάρκα που προσελκύει την υποστήριξη των εταιρειών όπως η Nike, You Tube, Fiat και Red Bull - και τη συμμετοχή των διασημοτήτων, όπως ο Ντέιβιντ Χασέλχοφ, ο Σνόουπα Ντάγκγκ, ο Έβε, ο Τράβις Μπάρκερ, ο Χζίμπιτ, ο Αντριάν Μπρόντι, ο Τάισον Μπέκφορντ, ο Ντέιβιντ Γκουέτα, ο Τόνι Χοκ και ο Ντένις Ρόντμαν. 
 
 
Και το 2015 ψηφίστηκε στην «Top 50» λίστα ατόμων με την μεγαλύτερη επιρροή στην αυτοκινητοβιομηχανία» από την lifestyle έκδοση του περιοδικού Complex των ΗΠΑ. Το Gumball 3000 συνδυάζει τον κόσμο των αυτοκινήτων, της μουσικής, των αθλημάτων δράσης και της λαϊκής κουλτούρας για ένα μοναδικό γεγονός που μεταδίδεται παγκοσμίως σε περισσότερους από 60 εκατομμύρια θεατές και έχει συνδυασμένα κοινωνικά μέσα μετά από πάνω από 100 εκατομμύρια οπαδούς. Ο Όμιλος Gumball 3000 λειτουργεί οκτώ εταιρίες ψυχαγωγίας, οικονομικών και μόδας, με παρουσία στο λιανικό εμπόριο σε περισσότερες από 30 χώρες. Η μάρκα Gumball 3000 εκτιμήθηκε πρόσφατα σε περισσότερα από $ 300 εκατομμύρια από τη Forbes.