ΕΛ.ΑΣ: Αποκάλυψη απάτης στη Μύκονο με θύματα πολλούς επιχειρηματίες

ΕΛ.ΑΣ: Αποκάλυψη απάτης στη Μύκονο με θύματα πολλούς επιχειρηματίες

Εντυπωσιακή απάτη στην Μύκονο με «παραπλανητικές» ενοικιάσεις αυτοκινήτων (με οδηγούς) και πληρωμές διαμονών σε πολυτελή ξενοδοχεία αποκάλυψε μετά από πολυήμερη έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας του «νησιού των Ανέμων». 
 
Μια υπόθεση που περιλαμβάνει εξαπατημένους τουριστικούς παράγοντες του νησιού (ανάμεσα σε αυτούς ξενοδόχους αλλά και υπευθύνους πολλών εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων) ψεύτικες καταθέσεις από Τράπεζα της Αυστρίας, παράνομη χρήση ασυρμάτου της ΕΛ.ΑΣ αλλά και κατηγορίες για …εμπρησμό δασών στην Στερεά Ελλάδα!
 
Η δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός 38χρονου ιδιώτη που διαμένει στην Βούλα και ο οποίος παρότι είχε κατηγορηθεί και άλλες φορές για απάτες κυκλοφορούσε ελεύθερος. Επιπλέον είχε κατηγορηθεί τον Οκτώβριο του 2016 για εμπρησμό δάσους σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. 
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που κατέγραψε στις 4 Ιουνίου 2017 το Τμήμα Ασφαλείας Μυκόνου, ο 38χρονος τον τελευταίο χρόνο εμφανιζόταν ως μεσάζων για την ενοικίαση οχημάτων με οδηγούς, σε Ελληνες και ξένους πλούσιους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι υποτίθεται ότι ήταν πελάτες του. 
 
Διαβάστε περισσότερα στο: tovima.gr