Με το Celestyal Νεφέλη το Heineken Champions Voyage στη Μύκονο

Με το Celestyal Νεφέλη το Heineken Champions Voyage στη Μύκονο

 

 

 

Το Celestyal Νεφέλη είναι το κρουαζιερόπλοιο που φιλοξενεί το Heineken Champions Voyage, το οποίο θα λάβει χώρα στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Περισσότεροι από 500 τυχερούς επιβάτες από όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League 2017, κατά τη διάρκεια μιας μοναδικής κρουαζιέρας στην όμορφη Μύκονο.
 
Το Celestyal Νεφέλη σαλπάρει σήμερα (3/6) από το λιμάνι του Πειραιά με τους καταναλωτές, τους εκπροσώπους της διεθνούς ποδοσφαίρου και δημοσιογράφους, οι οποίοι θα απολαύσουν εν πλω τον τελικό UEFA Champions League απολαμβάνοντας μια μοναδική κρουαζιέρα και ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Μυκόνου. Η Heineken Champions Voyage είναι μια διεθνής εκδήλωση και αποτελεί  μέρος μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας σε περισσότερες από 50 χώρες με επίκεντρο την Ελλάδα και τη Μύκονο.
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε σε αυτό το διεθνές γεγονός, και να προβάλλουμε την ομορφιά της χώρας μας και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που παρέχουμε στους επιβάτες μας», δήλωσε ο Κέρι Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises και Πρόεδρος της CLIA Ευρώπης. «Το Heineken Champions Voyage 2017 είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί την κρουαζιέρα, μια ταχύτατα αναδυόμενη αγορά στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, ως την ιδανική επιλογή για τους ταξιδιώτες, μιας που συνδυάζει τις διακοπές με την ψυχαγωγία. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επισκέπτες της Heineken θα απολαύσουν πραγματικά το ταξίδι, το κοσμοπολίτικο περιβάλλον της Μυκόνου και τη μοναδική αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου» κατέληξε. 
 
 
πηγή: nafsgreen.gr