Συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου με το ΕΚΑΒ

Συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου με το ΕΚΑΒ

 

 

 

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά και εκπροσώπους του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου.
 
Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διετούς άριστης συνεργασίας, ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και η πρακτική επίλυση καθημερινών προβλημάτων τους.
 
Αφού, ευχαρίστησαν την Δημοτική Αρχή και προσωπικά το Δήμαρχο που με ενέργειες του και με τη συνδρομή επιχειρηματιών χορηγούνται αδιάλειπτα την τελευταία διετία, δωρεάν κατάλληλο κατάλυμα διαμονής και  δωρεάν σίτιση, στους ΕΚΑΒίτες που αποσπούνται στη Μύκονο για την τουριστική περίοδο, τον πληροφόρησε ότι επίκειται η πρόσληψη τεσσάρων (4) μόνιμων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, για την καλύτερη επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, μετά και από τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Στη συνέχεια ευχαρίστησαν το Δήμο Μυκόνου, που διαθέτει οδηγό από το δικό του ανθρώπινο δυναμικό, για την συμπλήρωση των βαρδιών, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η 24ωρη λειτουργία του ΕΚΑΒ. 
 
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, αφού τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα, τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκουν πάντα αρωγό το Δήμο στις προσπάθειές τους, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει έμπρακτα και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τους συνδράμει, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.
 
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ποιότητας Ζωής κ. Λάμπρος Δ. Παναγιωτακόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κα. Ειρήνη Ι. Γρυπάρη και ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. «Γ.Αξιώτης» Δημήτρης Κοντιζάς.