Νέα Γυναίκα. Θέλει και τώρα μπορεί να μείνει πάντα νέα

Νέα Γυναίκα. Θέλει  και τώρα μπορεί να μείνει πάντα νέα

Νέα Γυναίκα

Θέλει  και τώρα μπορεί να μείνει πάντα νέα 

Το σημαντικότερο όμως είναι να φτάσουμε στην ευεξία!!!! Τι είναι όμως  

ευεξία < προέρχεται από την  αρχαία ελληνική εὐεξία < εὖ + ἔχω

αφορά  καλή ψυχοσωματική κατάσταση.

Σήμερα έχουμε τον τρόπο να το πετύχουμε εύκολα, και γρήγορα

Η ιατρική προχωρά με γρήγορους ρυθμούς , προσεγγίζοντας όλο και πιο πολύ τη σημερινή καθημερινότητα και τις ανάγκες του ανθρώπου. Στόχος της δεν είναι απλά να αντιμετωπίσει τις ασθένειες αλλά να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων. Σε αυτό βρίσκει σύμμαχο πια, την εναλλακτική ιατρική.

Οι εναλλακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης των προβλημάτων υγείας έχουν εξελιχθεί και τώρα πια εναρμονισθεί με την κλασσική δυτική τεχνοκρατούμενη ιατρική.

Σήμερα υπάρχουν εναλλακτικές  μέθοδοι, εύκολοι, ανώδυνοι, προσιτοί σε όλους που μπορούν να δώσουν γρήγορα μια άλλη διάσταση στη ζωή μας , βελτιώνοντας την καθημερινότητα μας, την προσωπική μας ζωή, και βέβαια την ερωτική μας ζωή. 

 

-          Ξεκινώντας με έναν ΕΛΕΓΧΟ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΤΡΟΦΩΝ  που μπορεί να βοηθήσει σε πάρα πολλές νόσους και ενοχλήματα όπως πονοκέφαλο, δυσπεψία, άγχος, φούσκωμα και δυσλειτουργία του εντέρου, παχυσαρκία κλπ , απαλλάσσουμε το σώμα από στοιχεία που δεν μπορεί να μεταβολίσει, και το κάνει να υποφέρει. Η συγκεκριμένη μέθοδος του ιατρείου μας είναι η ΜΟΝΗ αξιόπιστη παγκοσμίως, (μέθοδος ELISA), ελέγχει 90 τροφές, γίνεται με μια σταγόνα αίματος, μέσα σε μία ώρα.  Ανακουφίστε το σώμα σας, από την πρώτη εβδομάδα νοιώθετε ήδη καλύτερα!!!  

 

-           Η ομοιοπαθητική σήμερα, βαδίζοντας στα βήματα της εξέλιξης , είναι προσιτή, εύκολη, άμεση και αποτελεσματική.

Με βάση την κοινή πεποίθηση ότι η Ιατρική είναι μία και ενιαία , η  ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ είναι απόλυτα συμβατή με την Κλασσική Ιατρική και καταργεί την αντιπαλότητα μεταξύ τους. Δεν ανταγωνίζεται κανένα άλλο θεραπευτικό μέσο η διατροφικές συνήθειες(καφές, αλκοόλ, μέντα).

Η  Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί να είναι:

1-  Συμπληρωματική θεραπεία παράλληλα με άλλη φαρμακευτική ή μη θεραπεία

2- Εναλλακτική θεραπεία σε περιπτώσεις όταν η χημική φαρμακευτική αγωγή  δεν μπορεί να εφαρμοστεί για οποιοδήποτε λόγο

3- Αυτόνομη θεραπεία όταν αυτό είναι επιλογή του ασθενούς

Στην Προηγμένη Ομοιοπαθητική το ομοιοπαθητικό φάρμακο δεν εμφανίζει καμία δυναμική ή άλλη συνέργεια με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο και δεν χρειάζεται η  διακοπή των χημικών φαρμάκων για να αρχίσει κάποιος τη λήψη ομοιοπαθητικών φαρμάκων. Προσφέρει περισσότερη υποστήριξη στον ασθενή, να βρει το ίδιο το σώμα τον τρόπο να αμυνθεί και να διατηρεί την ισορροπία του.

Μπορεί να βοηθήσει

-          Στις φθορές του χρόνου-υποστήριξη μηχανισμών αντιγήρανσης

-          Στην ψυχική διάθεση-υποστήριξη στο άγχος, στο stress, στην κατάθλιψη, πονοκεφάλους, συναισθηματική ένταση

-          Στην γυναίκα  μπορεί να βοηθήσει στα προβλήματα περιόδου, στη γονιμότητα, και βέβαια στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης (μια προσέγγιση ασφαλής και αποτελεσματική)

-          Στο Μεταβολισμό και στη ρύθμιση του σωματικού βάρους –άμεσα και αποτελεσματικά

-          Στην αποτοξίνωση του σώματος από ότι το βλάπτει, υποστηρίζοντας τους ίδιους του τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης να λειτουργήσουν σωστά, προσφέροντας ανακούφιση και ανανέωση καθώς και  σωστή λειτουργία του λεμφικού συστήματος που καθαρίζει το σώμα από ότι το βλάπτει

-          Στη βελτίωση του ύπνου, στο υγιέστερο και νεανικότερο δέρμα και στο καλύτερο κυκλοφορικό σύστημα    

-           

Τέλος με τον ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ , μέθοδος παλιά, ακίνδυνη, αλάνθαστη που δίνει στον οργανισμό την ευκαιρία να βρεί τους <ρυθμούς > του,  να φέρει το σώμα σε μία εξαιρετικά καλή κατάσταση και να βελτιώσει την ψυχική διάθεση, μπορούμε να συμπληρώσουμε και να ολοκληρώσουμε την ολιστική, εύκολη και μόνιμη ανανέωση μας και να φθάσουμε στο επίπεδο της ΕΥΕΞΙΑΣ

Το χρωστάμε πρώτα πρώτα στον εαυτό μας .

Ηρθε η ώρα για ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Σωτηροπούλου Μυρτώ
Μαιευτήρ-Χειρουργός-Γυναικολόγος
Δυνατές οι επισκέψεις κατ΄οίκον
Μυκονιάτικη Υγεία - Αργύραινα
Τηλ. για ραντεβού 6997 639 295
Τηλ. για επείγοντα 6985 160 430