(ΦΩΤΟ) Στα νερά της Μυκόνου η 10η μεγαλύτερη θαλαμηγός στον κόσμο

(ΦΩΤΟ) Στα νερά της Μυκόνου η 10η μεγαλύτερη θαλαμηγός στον κόσμο

 

 

Τον ήλιο και την θάλασσα της Μυκόνου μοιράζεται από το μεσημέρι με τους επιβάτες του το Ocean Victory. Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Ρώσου μεγιστάνα Viktor Rashnikov αγκυροβόλησε το μεσημέρι στ’ ανοικτά της Μικρής Βενετίας. Σύμφωνα με τη λίστα Forbes o ιδιοκτήτης του βρίσκεται στην 407η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου.
 
 
Πρόκειται για το  10ο μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου μήκους 140 μέτρων με 7 πατώματα, 6 πισίνες και μεταξύ άλλων γήπεδο μπάσκετ στην πλώρη.
 
 
 
Το γιοτ διαθέτει 13 καμπίνες και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 26 άτομα και 50μελές πλήρωμα και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα έως 25 κόμβους.
 
 
Το «Ocean Victory» σχεδιάστηκε για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της SOLAS (Safety of Life at Sea) και είναι ένα από τα πιο προηγμένα πλοία, από άποψη της ασφάλειας, στον κόσμο!
 
 
Στο βάθος το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess στο δεύτερο ταξίδι του σήμερα στο νησί
 
 
Κατασκευασμένο με χάλυβα και αλουμίνιο σχεδιασμένο από τους Espen Øeino and Alberto Pinto. Το πολυτελές σκάφος κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Muggiano στην La Spezia της Ιταλίας και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του το 2014.