Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και parking στο τραπέζι του Δ.Σ. την Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και parking στο τραπέζι του Δ.Σ. την Παρασκευή

 

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου και η ατζέντα επικεντρώνεται στο 8ο θέμα συζήτησης. Το Δ.Σ. καλείται να εγκρίνει την Μελέτη στάθμευσης οχημάτων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Μύκονο που είχε περάσει προ δύο περίπου μηνών από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 
 
Στην μελέτη προβλέπονται ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων στον παλιό περιφερειακό της χώρας, αλλά και της περιοχής των Κάτω Μύλων. 
 
Η συνεδρίαση ξεκινά στις 3 το μεσημέρι και αναλυτικά η ατζέντα περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα: 
 
1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου που θα πραγματοποιηθεί στη ν. Δήλο στις 10 Ιουνίου 2017.
2. Περί εισφοράς ποσοστού συμμετοχής Δήμου Μυκόνου στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Ν. Κυκλάδων» και διάθεση της σχετικής πίστωσης.
3. Περί οικονομικής ενίσχυσης οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας.
4. Περί της σύμφωνης γνώμης ή μη για τον χαρακτηρισμό της Μυκόνου ως αστικής ή μη περιοχής σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 7 του Ν. 2963/2001.
5. Περί της συμμετοχής του Δήμου Μυκόνου στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία «Σύμφωνο των Δημάρχων» για το Κλίμα και την Ενέργεια.
6. Περί της παραχώρησης χρήσης του γηπέδου στην περιοχή Καρδαμίδα Άνω Μεράς Μυκόνου για 5 έτη στο Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς Μυκόνου για τις προπονήσεις και την διεξαγωγή αγώνων της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.
7. Περί λήψης απόφασης για την διοργάνωση της εκδήλωσης Gumball 3000 Rally 2017 στην νήσο Μύκονο υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου.
8. Περί έγκρισης μελέτης σχεδίου Στάθμευσης Οχημάτων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Χώρα Μυκόνου μετά την υπ’ αριθ. 01/2017 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μυκόνου.
9. Ορισμός εκπροσώπων Δήμου Μυκόνου για την Οργανωτική Επιτροπή των 29ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου 2017.
10. Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή του προκειμένου για την συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Αθλητικών εγκαταστάσεων Π.Ε. Μυκόνου Νομού Κυκλάδων.
11. Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.