(ΦΩΤΟ) Πρωτοπόρα έκθεση στη Μύκονο από την Bazaar Cash & Carry και την Koutsoukos Foods

(ΦΩΤΟ) Πρωτοπόρα έκθεση στη Μύκονο από την Bazaar Cash & Carry και την Koutsoukos Foods

 

 

Μια πρωτοπόρα ιδέα για έκθεση προϊόντων τροφίμων και πρώτων υλών διοργανώθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου από την εταιρία BAZAAR CASH & CARRY σε συνεργασία με την KOUTSOUKOS FOODS.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο της καινούριας αίθουσας ZENIT στο Paradise και προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επιχειρηματιών της Μυκόνου.

Η σταδιακή προσέλευση διευκόλυνε την γνωριμία του κόσμου με τα προϊόντα που εκτίθεντο και είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει πολλά από αυτά.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια τέτοια έκθεση στη Μύκονο και μάλιστα σε μια εποχή που ανοίγει η σεζόν και οι επιχειρηματίες προετοιμάζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. 

Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιήθηκε και ζωντανή παρουσίαση δαφόρων γλυκών που συγκέντρωσε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον επαγγελματιών του είδους και όχι μόνο.

Παρών καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης ήταν ο Διευθυντής Πωλήσεων της BAZAAR CASH & CARRY κ. Σταύρος Κατσουνάκης, όσο και ο τοπικός συνεργάτης της BAZAAR κ. Γιάννης Κουτσούκος.

Την έκθεση επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Στέλιος Μπρίγγος και ο πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. Γ. Αξιώτης Δημήτρης Κοντιζάς, ο ιδιοκτήτης του ZENIT και επιχειρηματίας κ. Νίκος Δακτυλίδης, η συνεργάτιδά του κ. Χριστίνα Πούλου, πολλοί επιχειρηματίες αλλά και ανώτατα στελέχη των τμημάτων εστίασης πολλών επιχειρήσεων του νησιού.   

Ο δ/ντής πωλήσεων της BAZAAR CASH & CARRY και ο το Ο δ/ντής πωλήσεων της BAZAAR CASH & CARRY και ο το
Ο κ. Κουτσούκος με τον αντιπεριφερειάρχης κ. Στέλι Ο κ. Κουτσούκος με τον αντιπεριφερειάρχης κ. Στέλι