Εργασίες ανακαίνισης στο Κέντρο Υγείας

Εργασίες ανακαίνισης στο Κέντρο Υγείας

 

 

Μετά από 20 σχεδόν χρόνια, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμών των κοινόχρηστων εσωτερικών χώρων του Κέντρου Υγείας Μυκόνου. Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών για την βελτίωση της εικόνας της Πρωτοβάθμιας Μονάδας Υγείας της Μυκόνου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει η Πρόεδρος της Δ.Ε. Ντίνα Σαμψούνη: 
 
"Ευχαριστούμε  τον κ. Σαντοριναίο Μάρκο για την υποστήριξή του και τις εταιρείες  ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡ & ΣΙΑ OE και ΖΑΡΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΖΑΡΠΑΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο.Ε. για την προσφορά των χρωμάτων και υλικών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Δαχτυλίδη Νίκο που πάντα πρόθυμα και αβίαστα βρίσκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε κάθε  ενέργειά  μας.
 
 
Τέλος, ευχαριστούμε, τον Φρέντυ, τον Χρήστο και τον Λούλη που ακροποδητί με ευγένεια και εργατικότητα πραγματοποίησαν τις εργασίες 
 
Η Δ.Ε του Κ.Υ., θέτοντας ως προτεραιότητα εκτός από την στελεχιακή επάνδρωση και την βελτίωση των συνθηκών παραμονής των ασθενών και συνεχίζει την συντήρηση και αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων".