Νωρίτερα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Χώρα - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Νωρίτερα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Χώρα - Αναλυτικά το πρόγραμμα

 

 

Ανακοινώθηκε από το Δήμο Μυκόνου το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων σε Χώρα και Άνω Μερά. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει μέσω του mykonosdaily.gr (Αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου) το πρόγραμμα περιλαμβάνει αλλαγές, τόσο στην ημέρα κατάθεσης στεφάνων στην Άνω Μερά, όσο και στην παρέλαση στην χώρα. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 10:15π.μ. θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων από τους επίσημους φορείς και αρχές και από τους εκπροσώπους των σχολείων. 

Στις 12:00 θα ακολοθήσει προσκύνημα στη στέψη της Ηρωίδας Μαντώς Μαυρογένους από τους μαθητές των σχολείων και τους προσκόπους, στην οποία θα παρευρεθούν όλες οι αρχές του νησιού και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 25 Μαρτίου με τις παρελάσεις και τους χορούς των μαθητών. Η παρέλαση στη χώρα σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 12:30 με σημείο συνάντησης των μαθητών στο άγαλμα της Μαντώς.

Πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σε μεγέθυνση.