Αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου - Την παραμονή η κατάθεση στεφάνων στην Άνω Μερά

Αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου - Την παραμονή η κατάθεση στεφάνων στην Άνω Μερά

 

 

Την παραμονή της εθνικής μας επετείου 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιείται στο εξής η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων της Άνω Μεράς και όχι ανήμερα της γιορτής, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. 
 
Στην απόφαση αυτή προέβη πρόσφατα το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Μεράς Μυκόνου. Η απόφαση κρίθηκε αναγκαία για τον καλύτερο συντονισμό των εορταστικών εκδηλώσεων ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου σε Χώρα και Άνω Μερά. 
 
Σύμφωνα με τις αλλαγές που προωθούνται η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους και τα σχολεία στην Δημοτική Κοινότητα της Άνω Μεράς, θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του εορτασμού και συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ενώ η παρέλαση και οι χοροί των μαθητών θα γίνονται κανονικά ανήμερα της εθνικής μας επετείου. 
 
Αμέσως μετά, στις 12:00 το μεσημέρι, της παραμονής, θα ακολουθεί, ως είθισται, η κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων και τους προσκόπους, στην Προτομή της Μαντώς Μαυρογένους.
 
Η κατάθεση στεφάνων σαπό τις Αρχές στο Μνημείο των Πεσόντων στην Χώρα θα γίνεται κανονικά μετά την ολοκλήρωση της Δοξολογίας και πριν την έναρξη της παρέλασης.