Στον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου η σκυτάλη του προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο - Δείτε το νέο προεδρείο / ΦΩΤΟ

Στον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου η σκυτάλη του προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο - Δείτε το νέο προεδρείο / ΦΩΤΟ

Ο μέχρι πρότεινος αντιδήμαρχος και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου εξελέγη μετά τις εσωτερικές εκλογές που έγιναν στο Δήμο, νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Μυκόνου.

φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων κατά την ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. με τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Λάμπρο Παναγιωτακόπουλο και τον νεοεκλεγέντα Μιλτιάδη Ατζαμόγλου

Η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή προεδρείου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου και διήρκησε περίπου 4 1/2 ώρες.

Τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε μετά από πρόταση του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ο δ.σ. Αντώνης Κουσαθανάς και γραμματέας παρέμεινε η Άννα Καμμή από την ΚΕΠΟΜ. 

Ο κ. Ατζαμόγλου είναι ο νεώτερος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου και εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία στην πρώτη ψηφοφορία. Από την πλευρά του ο κ. Κουσαθανάς είναι η δεύτερη φορά που εκλέγεται αντιπρόεδρος στο Δ.Σ., ενώ και η Άννα Καμμή με πολυετή θητεία ως γραμματέας, επανεξελέγη στην δεύτερη ψηφοφορία ως υποψήφια της ελάσσονος μειοψηφίας. 

φωτογραφία: Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου (στη μέση) με τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Κουσαθανά και την Γραμματέα κα Άννα Καμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήλωση του Δημάρχου Μυκόνου για την εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου