Συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 3/3

Συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 3/3

 

 

 

Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Παρασκευή 3 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 το μεσημέρι και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα: 
 
1. Περί έγκρισης επιχορήγησης του ΝΠΔΔ του Δήμου Μυκόνου ΠΑΚΟ ‘Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ’.
2. Περί λήψης απόφασης ως προς την αναγκαιότητα κάλυψης έκτακτων και επειγουσών αναγκών του Κ. Υ. Μυκόνου για το έτος 2017 (Ν.4368/2016).
3. Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη εξόδων των εκδηλώσεων του επίσημου εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
4. Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη εξόδων της αθλητ. διοργάνωσης ετήσιου αγώνα δρόμου με τον τίτλο ‘ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ’.
5. Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη εξόδων της καθιερωμένης τοπ. εορτής της λιτάνευσης-μεταφοράς της Ι. Εικόνας της Παναγίας Τουρλιανής από την Άνω Μερά στη Χώρα και αντίστροφα.
6. Περί έγκρισης εξόδων μετακίνησης αιρετών.
7. Περί λήψης απόφασης για την αναγκαιότητα / σκοπιμότητα και για τον τρόπο διενέργειας της ανάθεσης υπηρεσιών φύλαξης δημοτικών κτιρίων, κοινόχρηστων χώρων κλπ. του Δ. Μυκόνου.
8. Περί λήψης απόφασης για την αναγκαιότητα / σκοπιμότητα και για τον τρόπο διενέργειας της ανάθεσης υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών του Δ. Μυκόνου. 
9. Περί έγκρισης απολογισμού της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής έτους 2016.
10. Περί έγκρισης απολογισμού της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής έτους 2016.
11. Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.