Ενημέρωση Δήμου Μυκόνου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει καρναβαλιού την Κυριακή 26/2

Ενημέρωση Δήμου Μυκόνου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει καρναβαλιού την Κυριακή 26/2

 

 

Ενόψει των εκδηλώσεων της τελευταίας αποκριάς και της καρναβαλικής παρέλασης την προσεχή Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Μυκόνου εξέδωσε ανακοίνωση - ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές ρυμθίσεις που θα λάβουν χώρα στον μικρό περιφερειακό και το γιαλό της Μυκόνου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: 
 
"Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τις Απόκριες 2017 «Καρναβάλι Μυκόνου», στις 26/02/2017 όπου θα πραγματοποιηθεί η  «ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ» θα διακοπεί η διέλευση όλων των οχημάτων στον παλιό περιφερειακό δρόμο της Χώρας, από την Φάμπρικα έως το κτήριο του ΟΤΕ  από τις 16:30 – 17:30, καθώς και στον Γιαλό της Μυκόνου. 
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις/οδηγίες  των ρυθμιστών κυκλοφορίας του αστυνομικού τμήματος". 
 
Υπενθυμίζουμε ότι η παρέλαση του καρναβαλιού θα ξεκινήσει στις 16:30 απο το 1ο δημοτικό σχολείο στη Λάκκα και θα κινηθεί μέσω του μικρού περιφερειακού στον γιαλό, όπου θα γίνει και η παρουσίαση των γκρουπ. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το κάψιμο του Καρνάβαλου.