Αποκατάσταση πλακόστρωτου από τη Φάμπρικα μέχρι τη Λάκκα από την Παρασκευή

Αποκατάσταση πλακόστρωτου από τη Φάμπρικα μέχρι τη Λάκκα από την Παρασκευή

 

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου στα στενά του παραδοσιακού οικισμού. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Ματογιάννι, από την Τετάρτη τα συνεργεία εκτελούν εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της Λάκκας. Χθες πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατά μήκος του 1ου Δημοτικού Σχολείου , ενώ σήμερα επεκτείνονται προς την Μητρόπολη. 

Σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν εργασίες στην οδό Μητροπόλεως η οποία και θα παραμείνει κλειστή, ενώ από το μεσημέρι της Παρασκευής 24 (μετά τη λήξη του σχολείου), μέχρι και το πρωί της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου οι εργασίες θα λάβουν χώρα από τη Φάμπρικα και μέχρι το 1ο Δημοτικό Σχολείο στη Λάκκα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί τροφοδοσίας οχημάτων, να αποφεύγουν τις παραπάνω οδούς κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας τους, όπως και οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής (Λάκκα) όπως απομακρύνουν τα οχήματά τους για να μην εγκλωβιστούν εντός του παραδοσιακού οικισμού. 

Η οδός από Φάμπρικα μέχρι Λάκκα θα ανοίξει την Κυριακή το πρωί για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων της τελευταίας Αποκριάς.

Ο Δήμος Μυκόνου σας ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά την κατανόηση των κατοίκων για την πιο άμεση και άρτια ολοκλήρωση του έργου. 

Επίσης αποκατάσταση πλακών έχει ξεκινήσει και στον γιαλό, από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου. 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου από την πλακόστρωση στο Ματογιάννι.