Με 7 αθλητές ο ΑΟ Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Με 7 αθλητές ο ΑΟ Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

 

 

Με 4 άντρες και 3 γυναίκες συμμετέχει ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.
 
Συγκεκριμένα στα 5000 μέτρα βάδην θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα κυνηγήσει την κατάρριψη του δικού του πανελλήνιου ρεκόρ στην απόσταση. Για τον Αλέξανδρο ο αγώνας δεν είναι παρά ένα προπονητικό τεστ που θα πιστοποιήσει την πορεία των προπονητικών αλλαγών που έχει κάνει ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου από την αρχή της σεζόν.
 
Στα 3.000 μέτρα θα πάρουν μέρος ο Γιώργος Μίνο και ο Ματθαίος Ματζιάρ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είναι ο μεγάλος στόχος των δρομέων. Και οι δύο έχουν ως στόχο ένα ατομικό ρεκόρ στην απόσταση.
 
Στις γυναίκες η Εμμη Ιωακειμίδου και η Φραγκίσκα Αρμάου θα αγωνιστούν στο πένταθλο με στόχο μια θέση στην εξάδα και γιατί όχι, στο βάθρο των νικητών.
Στα 60μέτρα θα αγωνιστεί η Σοφιλένα Πελτετζή με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση, (8.52 ήταν η επίδοση της στην πρώτη ημερίδα του κλειστού που είχε αγωνιστεί).
 
Στους αγώνες, αλλά μόνο στον προκριματικό των 60 μέτρων θα αγωνιστεί - κατ' εξαίρεση - ο Μοχάμεντ Αμπντού καθώς η καθυστέρηση στην απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας δεν το επιτρέπει να αγωνιστεί επί ίσοις όροις με τους άλλους αθλητές, για μια ακόμη φορά.
 
 
Φωτογραφία: Η αθλητρια του ΑΟΜ Έμμη Ιωακειμίδου