Αστέρης Μακρής: Η Μύκονος χρειάζεται δήμαρχο και όχι επαγγελματία πολιτικό

Αστέρης Μακρής: Η Μύκονος χρειάζεται δήμαρχο και όχι επαγγελματία πολιτικό

 

 

 


Συνεχίζοντας την επιδίωξή της για επαφή με τον κόσμο η Δημοτική Παράταξη «Νέα Μύκονος – Αλλαγή Τώρα» διοργάνωσε το Σάββατο 1 Μαρτίου συνεστίαση γνωριμίας για τους φίλους και συνοδοιπόρους του συνδυασμού.
 

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αστέρης Μακρής, επεσήμανε ότι τώρα ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής τονίζοντας ότι έφτασε η στιγμή "οι πολίτες της Μυκόνου να βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους γυρολόγους από συνδυασμό σε συνδυασμό" τονίζοντας ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη προκειμένου να διατηρήσουν τις καρέκλες τους.
 

Αναφερόμενος σε όσους επιχειρούν να παρουσιάσουν τον συνδυασμό του ως «προμετωπίδα» των παλιών ώστε να συνεχίσουν το «ανίερο» έργο τους έκανε λόγο για «ψευδείς και προβοκατόρικες ειδήσεις» τονίζοντας ότι το Κίνημά του είναι αδέσμευτο και ανεξάρτητο μακριά από κόμματα, πολιτικές εξαρτήσεις και σκοπιμότητες και δήλωσε ότι η παράταξή του έχει σαν «μπούσουλα» το τοπικό συμφέρον και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ώστε η Μύκονος να μπει σε μια πορεία αναγέννησης και υγιούς ανάπτυξης και ευημερίας.

 

Ο κ. Μακρής αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός του, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν στην υγεία, την παιδεία, την ενέργεια, τον πολιτισμό, την καθαριότητα και τις υποδομές ίδρευσης και αποχέτευσης και έκανε λόγο για διεκδίκηση αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας σε νοσοκομείο, για επιδίωξη της αύξησης των δασκάλων και καθηγητών με παροχές κινήτρων, ενίσχυση της λαϊκής παράδοσης και του πολιτισμού αλλά και στους τομείς της καθαριότητας, του κυκλοφοριακού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ώστε η Μύκονος να γίνει ενεργειακά αυτάρκης νησί. Αναφορικά με τον τουρισμό εστίασε στην λειτουργία της τουριστικής επιτροπής με την συμμετοχή ειδικών και αρμόδιων φορέων.    

 

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε από τον κόσμο του δώσει την δύναμη να πολεμήσει το δημοτικό κατεστημένο» δηλώνοντας ότι "η Μύκονος χρειάζεται Δήμαρχο και όχι επαγγελματία πολιτικό".