Βράβευση του μαιευτή κ. Φώτη Δημητρίου από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Βράβευση του μαιευτή κ. Φώτη Δημητρίου από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

 

 

Μια μεγάλη επιβράβευση περίμενε τον μαιευτή του Κέντρου Υγείας Μυκόνου κ. Φώτη Δημητρίου κατά την τελετή εγκαινίων της πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ στη Σύρο. 
 
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Κ. Καρακατσιανόπουλος  βράβευσε δύο λειτουργούς για την προσφορά τους στην δημόσια υγεία των  κατοίκων  και επισκεπτών  των νησιών  του Αιγαίου. Τον ιατρό κ. Αποστολόπουλο από το Κ.Υ. Μήλου  και   τον μαιευτή κ. Δημητρίου Φώτη από το Κ.Υ. Μυκόνου.
 
 
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ συγκεκριμένα αναφέρθηκε  για τον κ. Δημητρίου «Ο κ. Δημητρίου αναγνωρίζεται και βραβεύεται για την πληρότητα ανταπόκρισης στα καθήκοντα του ιατρικού λειτουργήματος του. Η συνεργασιμότητα, η συναδελφικότητα, η εργατικότητα και η προσφορά διαρκούς διαθεσιμότητας του, τόσο στο έδαφος, όσο και στον αέρα κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής έχουν δημιουργήσει ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και αίσθημα σιγουριάς για την απαιτούμενη παροχή φροντίδας υγείας στις γυναίκες που είναι σε κατάσταση κυοφορίας».
 
"Αυτός είναι ο δικός μας Φώτης στην στεριά στον αέρα στην θάλασσα, πάντα πρόθυμος, διαθέσιμος, εργατικός, σεμνός και αλληλέγγυος και έτοιμος" αναφέρει περήφανα σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Μυκόνου.
"Για όλους εμάς τους τυχερούς που τον γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια, δεν μας εξέπληξε το γεγονός της βράβευσής του. Ο Φώτης ένας πολύ σεμνός άνθρωπος  κέρδισε ακόμα μια φορά τον σεβασμό και την αναγνώριση σε όλο το Αιγαίο επίσημα" τονίζει, επισημαίνοντας "η  βράβευση του  αποτελεί  ιερή  παρακαταθήκη και ηθικό κίνητρο για ατομική και συλλογική αφοσίωση στο έργο της προσφοράς και της αλληλεγγύης" καταλήγει η ανακοίνωση ευχόμενη ολόψυχα ο Θεός να δίνει χρόνια πολλά προσφοράς και αγάπης στον Φώτη.