Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου

Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου

Πρώτη επίσημη συνεδρίαση πραγματοποίησε η ΔΗΜ.ΤΕ. ΝΔ Μυκόνου την 19/10/2016 παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και  Βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κυρίου Ιωάννη Βρούτση.
 
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν επίσης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ.  κυρίου Δημητρίου Λαζαρίδη, ο Δήμαρχος Μυκόνου κύριος Κωνσταντίνος Κουκάς, η Αντιδήμαρχος Μυκόνου κυρία Ειρήνη Γρυπάρη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου κύριος Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κύριος Γεώργιος Λεονταρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κύριος Στέλιος Μπρίγγος, ο θεματικός Τομεάρχης Τουρισμού Κυκλάδων της ΝΔ κύριος Αντώνιος Κουσαθανάς, η πολιτευτής της ΝΔ κυρία Κατερίνα Μονογυιού και πρώην μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Μυκόνου. 
 
Κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση από τον κ.  Βρούτση για τις θέσεις της ΝΔ στις πολιτικές- οικονομικές εξελίξεις τις Χώρας μας αλλά και  συζήτηση σχετικά με την οργάνωση της επιτροπής και την  συσπείρωση των μελών του κόμματος σε τοπικό επίπεδο.   
 
Την ίδια ημέρα και μετά το τέλος του εσπερινού  του Αγίου Αρτεμίου ο κ. Βρούτσης, πλαισιωμένος από στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ., επισκέφθηκε τα καταστήματα της Χώρας και συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εισπράττοντας παράλληλα την ελπίδα των πολιτών για ανατροπή της μέχρι τώρα κατάστασης καθώς και την αναγνώριση των προσπαθειών που κάνει, ως Βουλευτής, διεκδικώντας συνεχώς τα συμφέροντα των Κυκλάδων και της Μυκόνου.