Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή

 

 

Συνεδριάζει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυκόνου. Η συνεδρίαση αρχίζει στις 18:00 και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: 

1. Περί έγκρισης απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου, για το χρονικό διάστημα από 01.09.2014 έως 31.12.2015.
2. Περί έγκρισης διενέργειας δαπανών και διάθεσης πίστωσης για τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
3. Περί έγκρισης διενέργειας δαπανών και διάθεσης πίστωσης για τις εκδηλώσεις της τοπικής εορτής του Πολιούχου της Μυκόνου, Αγίου Αρτεμίου, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου.
4. Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού 4.000 € για την κάλυψη εξόδων των αγώνων στίβου ‘ΔΗΛΕΙΑ 2016’. 
5. Περί λήψης απόφασης για την υποψηφιότητα ή μη του Δήμου Μυκόνου για την τέλεση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου 2017.    
6. Περί απόφασης για επιχορήγηση του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, κάλυψη έκτακτων ή/και επειγουσών αναγκών, σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν. 4368/2016.
7. Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την στέγαση και σίτιση ιατρού (επικουρικού-υπαίθρου) του Κ.Υ.Μ.
8. Περί ακύρωσης της υπ’ αριθμ. 49/2016 απόφασης του Δ.Σ. του Δήμου Μυκόνου, ανατροπής της πίστωσης που έχει διατεθεί και απόφαση περί έγκρισης σύναψης συνδρομών σε τοπικές εφημερίδες.
9. Περί διάθεσης πίστωσης ποσού 400.000 € για την επιχορήγηση του ΝΠΔΔ του Δ. Μυκόνου με την επωνυμία Π.Α.Κ.Ο. «Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ».
10. Περί αντικατάστασης Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Π.Α.Κ.Ο. «Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ».
11. Περί έγκρισης αναγκαιότητας, σκοπιμότητας και τρόπου διενέργειας της υπηρεσίας “Εκτέλεση εργασιών επισκευής και τοποθέτησης σε παγκάκια στις πλατείες του Δήμου”.
12. Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την αγορά αντιτύπων του βιβλίου του Μυκονιάτη συγγραφέα Ιω. Ζουγανέλη με τίτλο : «Η Ιστορία του Ελληνισμού στο Μεσαίωνα».
13. Περί έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για κάλυψη εξόδων μετακίνησης κκ. Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.
14. Εξέταση διαφόρων θεμάτων, αιτήσεων κλπ.