Μύκονος - Απίστευτο! Άγνωστοι "εξαφάνισαν" 72 φωτοβολταϊκά πάνελ

Μύκονος - Απίστευτο! Άγνωστοι

 

 

 


Με φορτηγά φαίνεται ότι κυκλοφορούν πλέον και μάλιστα ανενόχλητοι οι διαρρήκτες στην Μύκονο. Πολλαπλές είναι οι κλοπές που συμβαίνουν και φέτος στο νησί ενώ το θράσος των "ποντικών" που τρυπώνουν παντού έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Στην προκειμένη περίπτωση οι δράστες φαίνεται να έχουν προτιμήσεις στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και να είναι οπαδοί της... πράσινης ανάπτυξης!

 

Η καταγγελία για κλοπή 72 φωτοβολταϊκών πάνελ που έγινε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα, αποτελεί το κερασάκι στην "τούρτα" ενός 67χρονου που υπέβαλλε έγκληση χθες στο Α. Τ. Μυκόνου καθώς έχει βρεθεί στόχος διαρρηκτών τρεις φορές τους τελευταίους μήνες. 

 

Συγκεκριμένα χθες (25/2) το πρωί, ο 67χρονος έλληνας επισκέφθηκε το Α.Τ. Μυκόνου και υπέβαλλε έγκληση κατά αγνώστων, για τρία περιστατικά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στην δική του περιουσία. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, άγνωστοι δράστες του αφαίρεσαν τον Δεκέμβριου του 2013 καλωδιώσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (600) μέτρων περίπου και (72) φωτοβολταϊκά πάνελ συνολικής αξίας 80.000 €!

 

Επίσης το μήνα Σεπτέμβριο του 2013 αφαίρεσαν οικιακό εξοπλισμό από συγκρότημα κατοικιών ιδιοκτησίας του, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Σεπτέμβριο του 2013 έως 24-2-2014 άγνωστοι δράστες του αφαίρεσαν (6) δίβολτες μπαταρίες συνολικής άξιας 6.000 € και (1) μετασχηματιστή αξίας 4.000 € από την οικία που διατηρεί στα Κανάλια Μυκόνου.

 

Για το θέμα ενεργείται προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές, ενώ απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι ουδείς αντιλήφθηκε τόσο την φόρτωση, όσο και την μεταφορά των φωτοβολταϊκών, όταν αυτή θα πρέπει να έγινε τουλάχιστον με φορτηγό...