Μάθετε πως να πετυχαίνετε τους στόχους σας στο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Μάθετε πως να πετυχαίνετε τους στόχους σας στο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

 

 

Οι άνθρωποι που πετυχαίνουν πιο συχνά, αυτά που βάζουν σαν στόχους, έχουν κάποιες διαφορές από τους άλλους. Έχουν επανεξετάσει κάποιες από τις πεποιθήσεις τους και έχουν υιοθετήσει ένα τρόπο σκέψης – δράσης που φέρνει πιο κοντά την επιτυχία.

 

Όλοι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από τις εμπειρίες τους, αν μάθουμε πως σκέφτονται και ενεργούν τα άτομα αυτά και αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε κάποιες από τις συνήθειες της ζωής μας.

 

Πάνω σε αυτόν τον άξονα το Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποιεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου ανοιχτό σεμινάριο με θέμα "Τι διαφορετικό κάνουν αυτοί που πετυχαίνουν τους στόχους τους;" και ομιλητή τον Δρ. Αντώνη Κατσαλή*. 

 

Το τρίωρο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη και μέσω τηλεδιάσκεψης σε 7 νησιά μεταξύ των οποίο και η Μύκονος. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα κατά τόπους γραφεία του Επιμελητηρίου στις Κυκλάδες και για την Μύκονο στο 22890 23957.

 

 

*O Δρ. Αντώνης Κατσαλής είναι Μηχ-Ηλεκτ. ΕΜΠ, MSc & PhD από το Πανεπιστήμιο Exeter (Αγγλία). Έχει τελέσει Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & ειδικός σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.