Βουτιά θανάτου από το Blue Star 1;

Βουτιά θανάτου από το Blue Star 1;

 

 

Νέα στοιχεία δόθηκαν στην δημοσιότητα για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή κοντά στην Σύρο.
Πρόκειται για τον 58χρονο Β.Π. ο οποίος έχει καταγωγή από το Ριόλο και κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ενώ έχει αρκετούς συγγενείς που ζουν μόνιμα στην Πάτρα.
 
Το μυστήριο στην όλη υπόθεση φαίνεται ότι λύνεται… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο άτυχος άντρας κατά πάσα πιθανότητα αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του, πηδώντας από το κατάστρωμα του Blue Star 1 στο οποίο είχε επιβιβαστεί, χωρίς ωστόσο να τον πάρει κάνεις είδηση…
 
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 58χρονος άφησε σημείωμα και αποχαιρετούσε τους οικείους του, ενώ ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό εντός θαλασσίου ύδατος, ενώ υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να χτύπησε κατά την πτώση του στο επιβατηγό πλοίο.
 
Όπως μεταδίδει το Cyclades24.gr η σορός του 58χρονου άνδρα ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες της 26-06-2016, στη θαλάσσια περιοχή 5 μίλια δυτικά της Σύρου.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετέβει στην Σύρο, η αδελφή του άτυχου άνδρα από την Πάτρα, η οποία και τον αναγνώρισε. 
 
Ωστόσο άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε σ' αυτή την πράξη. 
 
Φωτογραφία αρχείου