Συλλήψεις σε Μύκονο και Ίο, καταγγελία για κλοπή στη Νάξο

Συλλήψεις σε Μύκονο και Ίο, καταγγελία για κλοπή στη Νάξο

 

 


Στη σύλληψη 7 ατόμων προέβησαν οι αστυνομικές αρχές της Μυκόνου και της Ίου το τελευταίο 24ωρο για διάφορα αδικήματα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο:
 
Την  Τρίτη 07-06-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου έξι άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες. Πρόκειται για έναν 48χρονο υπήκοο Αλβανίας γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 80χρονου ημεδαπού και
έξι υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 25 έως 50 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τέσσερις από τους συλληφθέντες Αλβανούς διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία της επιστροφής. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων αναζητούνται.
 
Επίσης το βράδυ της Τρίτης 07-06-2016 συνελήφθη στην Ίο, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
 
Τέλος χθες το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου ότι άγνωστος δράστης μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατοικία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Κατόπιν της καταγγελίας σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργείται έρευνα από το Α.Τ. Νάξου.